hasansahn34 Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 129 Çözümler 1 12 Aralık 2020 #1 Merhaba. Arkadasımın CS:GO'da silahını paramla satın almak istiyorum nasıl girip yapabilirim? Ya da böyle bir şey mümkün mü?
Merhaba. Arkadasımın CS:GO'da silahını paramla satın almak istiyorum nasıl girip yapabilirim? Ya da böyle bir şey mümkün mü?
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #2 hasansahn34 dedi: Merhaba. Arkadasımın CS:GO'da silahını paramla satın almak istiyorum nasıl girip yapabilirim? Ya da böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Pazardan satabilir size veya takas yapabilirsiniz.
hasansahn34 dedi: Merhaba. Arkadasımın CS:GO'da silahını paramla satın almak istiyorum nasıl girip yapabilirim? Ya da böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Pazardan satabilir size veya takas yapabilirsiniz.
Darvell Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 683 Yer Crown Prince's Palace, Berlin, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaiser 12 Aralık 2020 #3 Arkadaşın pazara koyup ardından senin de o silahı alman gerek.
hasansahn34 Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 129 Çözümler 1 12 Aralık 2020 #4 o şu an satışa çıkardı ama ben nereden girip onun satışa çıkardığı ürünleri görebilirim onu bulamadım ?
o şu an satışa çıkardı ama ben nereden girip onun satışa çıkardığı ürünleri görebilirim onu bulamadım ?
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #5 hasansahn34 dedi: o şu an satışa çıkardı ama ben nereden girip onun satışa çıkardığı ürünleri görebilirim onu bulamadım ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşınızın ismi ve profil resminden anlarsınız.
hasansahn34 dedi: o şu an satışa çıkardı ama ben nereden girip onun satışa çıkardığı ürünleri görebilirim onu bulamadım ? Genişletmek için tıkla... Arkadaşınızın ismi ve profil resminden anlarsınız.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.845 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #6 Topluluk pazarı aktif mi? -5 dolar harcamış olmanız gerekiyor. -2 hafta ve daha uzun süre Steam Guard aktif olması gerekiyor.
Topluluk pazarı aktif mi? -5 dolar harcamış olmanız gerekiyor. -2 hafta ve daha uzun süre Steam Guard aktif olması gerekiyor.
hasansahn34 Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 129 Çözümler 1 12 Aralık 2020 #7 Sayışa çıkardıktan sonra ne zaman pazara düşüyor acaba?
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #8 hasansahn34 dedi: Satışa çıkardıktan sonra ne zaman pazara düşüyor acaba? Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız mobil kimlik doğrulaması kullanmıyorsa 15 gün sonra satışa çıkar ama kullanıyorsa anında satışa çıkar.
hasansahn34 dedi: Satışa çıkardıktan sonra ne zaman pazara düşüyor acaba? Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız mobil kimlik doğrulaması kullanmıyorsa 15 gün sonra satışa çıkar ama kullanıyorsa anında satışa çıkar.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 12 Aralık 2020 #9 Arkadaşınız satışı iptal etsin, ücreti ininal üzerinden gönder hem o kazanır hem de sen. Trade yaparsınız. hasansahn34 dedi: Sayışa çıkardıktan sonra ne zaman pazara düşüyor acaba? Genişletmek için tıkla... Anında.
Arkadaşınız satışı iptal etsin, ücreti ininal üzerinden gönder hem o kazanır hem de sen. Trade yaparsınız. hasansahn34 dedi: Sayışa çıkardıktan sonra ne zaman pazara düşüyor acaba? Genişletmek için tıkla... Anında.
hasansahn34 Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 129 Çözümler 1 12 Aralık 2020 #10 feneresevdalı dedi: Topluluk pazarı aktif mi? -5 dolar harcamış olmanız gerekiyor. -2 hafta ve daha uzun süre Steam Guard aktif olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... aktif ve 5 dolardan fazla para harcadım steam guard 2 haftadan fazladır kullanıyorum
feneresevdalı dedi: Topluluk pazarı aktif mi? -5 dolar harcamış olmanız gerekiyor. -2 hafta ve daha uzun süre Steam Guard aktif olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... aktif ve 5 dolardan fazla para harcadım steam guard 2 haftadan fazladır kullanıyorum