Mutlu Arıcık Hectopat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Arcadia Bay 1 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar Steam hesabımı açarken küçüktüm, saçma sapan bir isim koydum. Steam'a giriş yaparken kullanılan kullanıcı adını nasıl değiştiririm?
Arkadaşlar Steam hesabımı açarken küçüktüm, saçma sapan bir isim koydum. Steam'a giriş yaparken kullanılan kullanıcı adını nasıl değiştiririm?
Çözüm 3 3 338990 1 Temmuz 2020 Kim Dokja dedi: Profili düzenle kısmından değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş onu demiyor. Sorunuzun cevabı değiştiremezsiniz.
Kim Dokja dedi: Profili düzenle kısmından değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş onu demiyor. Sorunuzun cevabı değiştiremezsiniz.
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 1 Temmuz 2020 #2 . Artı 0 Eksi
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 1 Temmuz 2020 #3 Kim Dokja dedi: Profili düzenle kısmından değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş onu demiyor. Sorunuzun cevabı değiştiremezsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Kim Dokja dedi: Profili düzenle kısmından değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş onu demiyor. Sorunuzun cevabı değiştiremezsiniz.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 1 Temmuz 2020 #4 Değiştirilebilse çok güzel olurdu. Küçükken açtığım zamandan kalma hesabı kullanıyorum ve saçma sapan bir isim koymuşum Artı 0 Eksi
Değiştirilebilse çok güzel olurdu. Küçükken açtığım zamandan kalma hesabı kullanıyorum ve saçma sapan bir isim koymuşum
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 1 Temmuz 2020 #5 BalikŞuşişi dedi: Değiştirilebilse çok güzel olurdu. Küçükken açtığım zamandan kalma hesabı kullanıyorum ve saçma sapan bir isim koymuşum Genişletmek için tıkla... Mallesef değişmiyor. Fakat bildiğiniz üzere sizden başka kimse görmüyor. Benim de aynı sorunum vardı hâlâ o saçma kullanıcı adını kullanıyorum . Artı 0 Eksi
BalikŞuşişi dedi: Değiştirilebilse çok güzel olurdu. Küçükken açtığım zamandan kalma hesabı kullanıyorum ve saçma sapan bir isim koymuşum Genişletmek için tıkla... Mallesef değişmiyor. Fakat bildiğiniz üzere sizden başka kimse görmüyor. Benim de aynı sorunum vardı hâlâ o saçma kullanıcı adını kullanıyorum .
enes.ocakci Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 224 1 Temmuz 2020 #6 Değiştirilemez sadece profil adını değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 1 Temmuz 2020 #7 Değiştirilemiyor bence gayet mantıklı. Bir şekilde hesabın çalınırsa tek kurtarma ihtimalin hesap adından oluyor. Artı 0 Eksi
Değiştirilemiyor bence gayet mantıklı. Bir şekilde hesabın çalınırsa tek kurtarma ihtimalin hesap adından oluyor.