Steam Hesap Kısıtlaması Ucuz Oyun Kodlarıyla Kaldırılabilir mi?

m3rt_7132

Hectopat
Herkeste olduğu gibi benim de hesap kısıtlamam var. Yaz indiriminde galiba 26 Haziran'dan başlayıp 5 Temmuz'a kadar olan indirimde CS:GO (12.50TL) aldım. Kısıtlama olayı bilmediğim için bu sorunun olacağını bilmiyordum oyunu alınca öğrendim ki kısıtlanmış hesaba sahibim. Şimdi ben 2.81$ harcamışım. Asıl sorum şu;
Herhangi bir 5-6 TL'lik ürün kodları alıp hesaba aktarsam kısıtlama geçer mi? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam'den satın almadığınız sürece kısıtlama kalkmaz. 5 doları Steam alışverişleri ile doldurmanız gerekiyor. Key aktif edince etkilemiyor maalesef.
Steam'den satın almadığınız sürece kısıtlama kalkmaz. 5 doları Steam alışverişleri ile doldurmanız gerekiyor. Key aktif edince etkilemiyor maalesef.

Çözüm
Yorumlar için teşekkürler anladım. Fakat aklıma şöyle bir şey geldi ve bunlar hakkındada yine sorularım olacak: 1- Bu oyunları iade edersem parası steam cüzdana gelirmi 2- Kodlarla aldığım oyunları iade edip bu parayla tekrar o oyunu alırsam kısıtlama geçer mi?

Kodlarla alınan oyunlar iade edilemiyor demiş yukarıda yazan arkadaş. Bu durumda o oyunu iade edemezsin.

Migrostan 10-20 tl arası kod alabilirsin, parayı steam'e pin ile aktardığında kısıtlama kalkacaktır. Ayrıca aldığın oyunu iade etmek istersen iade sağ üstteki steam bakiyene aktarılır. Bizzat kendim denedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…