Steam hesapları tehlikede

Ayrıca hesap çalma işleriyle uğraşıyordum demişsiniz de İP adresiniz belli birisi sizi dava etse hapis bile yatarsınız.

Steam'in 2FA sistemi çok güvenli şahsen. Steam Guard'ı ancak süper bilgisayarlar rastgele 5 haneli, harf ve rakamlardan oluşan milyonlarca kod oluşturarak kırılabileceğini düşünüyorum. Kısacası benim gözümde imkansız. Bilgisayarınızda Keylogger veya telefonunuzda virüs gibi şeyler yoksa Steam Guard aşılamaz. Diğer mesajlarda da denildiği gibi, plati.ru ve çalıntı hesap satan siteler savaş alanı gibidir. Hatta satın alınan bir Steam hesabı Community Ban alabilir. Ayriyetten hesap hackleme konuları ise tehlikeli, hem internet güvenliğiniz açısından hemde yasal değil. İnternete sızan veritabanlarından emailleri ve parolaları bir text dosyasında toplayıp, yazılım üzerinden hesapları test ediyolar. Bu yazılımları herhangi bir ücretli RDP ve uzaktan erişilen makinede kullanmanız sonucunda hakkınızda yasal işlem başlatabilirler ve kullanılan yazılımlar muhtemelen virüslüdür.

Hile kullanıp novalar overwatch yapıyor diye isyan eden kullanıcılar gibi olmuş yorumunuz hocam. Yaptığınız şey zaten suç başka hesap almak yani çalıntı hesap alıyorsunuz burda da steam güvenli değil diyorsunuz. Yaklaşık 6-7 senedir onlarca platformda üyelik sahibiyim hatta bir kaç kere çalınma girişimi de oldu anında mail geldi ve şifremi değiştirip hallettim. Milyon dolarlık şirketlerin güvenlik sistemi dediğiniz gibi güvensiz olamaz. Siz de dikkat edin lütfen bundan sonrası için.

Örnek iyiymiş.

Ya benim merak ettiğim bu kişi ben guard dahi koyduğum halde nasıl guard kodu gelmeden giriş yapıp bilgilerin hepsini değiştirdi? Ben ondan gelen ne bir şeye tıkladım ne de yükledim.
İP adresi de bulmuşsunuz, eğer VPN kullanmıyorsa şikayet etsenize.
Dostlum edeyim etmesine de nereye?
Ayrıca hesap çalma işleriyle uğraşıyordum demişsiniz de İP adresiniz belli birisi sizi dava etse hapis bile yatarsınız.
Bunu ulu orta söylediğime göre insanları bilgilendirmek için söylüyorumdur ve neyin ne olacağını da biliyorumdur.

Son düzenleme:
Hesabın ilk girildiği cihazdan hesabım çalındı diye ticket atarak hesabı geri alabilir.

Adam Steam Guard'a güvenli değil diyor ondan sonrasını okumadım.
cahil olmak bunu gerektirir. Bilgin olmadığı çok belli.
Kardeşim bilip bilmeden ne konuşuyorsun? Bilginin olmadığı şeylere direk cevap verme nerden biliyorsun ki başkalarının hesabını çaldım?

cahil olmak bunu gerektirir. Bilgin olmadığı çok belli.

Kardeşim bilip bilmeden ne konuşuyorsun? Bilginin olmadığı şeylere direk cevap verme nereden biliyorsun ki başkalarının hesabını çaldım?

Aynen hocam hesabı çaldıran benim ne kadar cahilmişim. Gidip kitap okuyayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…