Steam hiçbir şekilde Save dosyaları silinmiyor

371182

Hectopat
Makaleler
2
Birçok makale gördüm okudum zaten o işlemleri yapanlarda olumsuz yazılar yazmışlar. Gördüm gerçekten böyle bir saçmalık var mı ya? Hiçbir şekilde ne Cloud ne de diske kaydedilen Save dosyalarını silemiyorum. Gerçekten açık ve net bir şekilde anlatacak biri varsa yardım ederse çok sevinirim. O kadar para verip oyunu oynayamamak rezalet.

Steam ayarlarına girip Cloud'a tıkla oradan tiki kaldır Steam Cloud eşitlemesi kapanacak. Ardından bilgisayarda, genelde, oyunların save dosyaları belgelerimde olur. Oradan silmeyi dene. Bir de hangi oyundu? Save dosyası konumu farklıysa bulabilirim belki.

Steam ayarlarına girip Cloud'a tıkla oradan tiki kaldır Steam Cloud eşitlemesi kapanacak. Ardından bilgisayarda, genelde, oyunların Save dosyaları belgelerimde olur. Oradan silmeyi dene. Bir de hangi oyundu? Save dosyası konumu farklıysa bulabilirim belki.

1.Horizon Zero Dawn
2.Metro Exodus
1.Horizon Zero Dawn
2.Metro Exodus

Sizin dediğiniz gibi birkaç kere yaptım tekrardan Cloud Save'leri kaydediyor ve indiriyor oyuna girince Save'leri görüyorum tekrar gerçekten çok sinir bozucu bir şey
Mesela şöyle düşünün Steamdan bir oyun satın alıyorsunuz ve kütüphanenize geliyor oyun sonra hiç o oyunu kurmamışsınız gibi düşünün o oyuna ait ne bir Save dosyası ne ayarlar dosyası hiçbir şey olmadığını düşünün neden bu kadar uğraştırıyor Steam anlamadım gerçekten
Steam ayarlarına girip Cloud'a tıkla oradan tiki kaldır Steam Cloud eşitlemesi kapanacak. Ardından bilgisayarda, genelde, oyunların Save dosyaları belgelerimde olur. Oradan silmeyi dene. Bir de hangi oyundu? Save dosyası konumu farklıysa bulabilirim belki.

Bir çözüm bulabildiniz mi dediğiniz yerden belgelerimden sildim senkronizasyon hatası çıktı oyunun yanında ha dedim kesin silindi sonra tekrar güncelledi Cloud Save'leri getirdi yapamadım diger oyunuda yanlıslıkla dosyarını sildim herhalde oyun komple silindi simdi tekrar indiriyorum oyunu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı