Steam hızlı level kasma

Para harcamak istersen kolay yöntemi var ben öyle yaptım.

Bu site güvenilir mi? Çalışma mantığı nasıl hesabımızı falan mı alıyorlar? Ayrıca ban vs. bir yasaklanma falan yemeyelim fiyatı uygunmuş şaşırtıcı derecede.

Bu site güvenilir mi? Çalışma mantığı nasıl hesabımızı falan mı alıyorlar? Ayrıca ban vs. bir yasaklanma falan yemeyelim fiyatı uygunmuş şaşırtıcı derecede.

Hesap almıyorlar hesabına level atlaman için kart setleri gönderiyorlar onları koleksiyon yaparak XP kasıyorsun ne kadarlık alırsan o seviyeye ulaşman için tüm gereken miktarı gönderiyor. Youtubedan bak ben tam anlatamadım. Ben 2 sene önce mi ne yapmıştım

Hesap almıyorlar hesabına level atlaman için kart setleri gönderiyorlar onları koleksiyon yaparak XP kasıyorsun ne kadarlık alırsan o seviyeye ulaşman için tüm gereken miktarı gönderiyor. YouTube'dan bak ben tam anlatamadım. Ben 2 sene önce mi ne yapmıştım.

Güvenilir mi yani site hocam? Sonuç olarak (bu arada PC sistemlerimiz ne kadar benziyor öyle ya :D)

Ucuz koleksiyon kartlarını satın alıp işleyebilirsiniz. Bu siteden en ucuz koleksiyon kartlarını görebiliyorsunuz. Para birimini TRY yapıp Set Price'ı ucuzdan pahalıya sıralayın. Şu anda en ucuz kart seti (2,93₺) Concurrency isimli bir oyuna ait. 1 kart seti genelde 100 exp puanı veriyor. Tabi seviyeniz arttıkça ihityacınız olan exp puanı ve maliyet artacaktır.

Ucuz koleksiyon kartlarını satın alıp işleyebilirsiniz. Bu siteden en ucuz koleksiyon kartlarını görebiliyorsunuz. Para birimini try yapıp Set Price'ı ucuzdan pahalıya sıralayın. Şu anda en ucuz kart seti (2, 93₺) Concurrency isimli bir oyuna ait. 1 kart seti genelde 100 exp puanı veriyor. Tabii seviyeniz arttıkça ihityacınız olan exp puanı ve maliyet artacaktır.

Ben buradaki oyunlardan birini satın alıp Idle Master açıp pahalı kartları düşürüp kâr elde edebilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı