Çözüldü Steam iade edilen oyun tekrar satın alınırsa yeniden iade edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

King Of Legends

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bannerlord alacağım tekrardan. İnternette gördüm, 1.8 güncellemesi ile oyun çok güzel oldu diyorlar. Ve şöyle bir şey var, orijinalini ilk çıktığında almıştım ama çok kasma sorunu vardı ben de baktım oynayamıyorum iadesini yaptım. Şimdi tekrar alırsam bu oynadığım süre eklenecek mi ve tekrardan iade yapabilir miyim oynayamayacak durumda olursam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bannerlord alacağım tekrardan. İnternette gördüm, 1.8 güncellemesi ile oyun çok güzel oldu diyorlar. Ve şöyle bir şey var, orijinalini ilk çıktığında almıştım ama çok kasma sorunu vardı ben de baktım oynayamıyorum iadesini yaptım. Şimdi tekrar alırsam bu oynadığım süre eklenecek mi ve tekrardan iade yapabilir miyim oynayamayacak durumda olursam?
Edersiniz.
Son olarak şunu da sorayım orada yazan minimum sistem gereksinimlerini karşılamadığını biliyorum lakin özel bir optimizasyon gelir mi düşük sistemler için. Bir de oynadığım önce ki süreyi nereden görebilirim? Veya kalkıp interneti kessem yükledikten sonra oynasam kasma donma olsa iade etmek istesem internete tekrar bağlandığımda süre işler mi ya da telefondan veya sitesinden iade edebilir miyim?
Bannerlord çok sıkıntılı optimizasyonda. Bırakın özel optimizasyonu normali bile çok kötü. Önceki süreyi oyunu başlattığınız yerde görürsünüz. İnternet kapalı oynarsanız da interneti açtığınız an süre işler.

Bannerlord çok sıkıntılı optimizasyonda. Bırakın özel optimizasyonu normali bile çok kötü. Önceki süreyi oyunu başlattığınız yerde görürsünüz. İnternet kapalı oynarsanız da interneti açtığınız an süre işler.
Peki steam sitesinden veya telefonda ki uygulamadan iade edebilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı