Steam iade ne kadar sürer?

Nemai

Megapat
Daha fazla  
Ben 3 gün önce oyun iade talebi gönderdim hâlâ bir sonuç yok. 1 saat oynamıştım oyunu kasıyor diye iade göndermiştim. Kaç güne kadar cevap verme hakları var?

Steam üzerinden bir ürünü ön sipariş ettiğinizde (ve bu ürün için gerekli ödemeyi yaptığınızda), ürünün satışa çıkış tarihine kadar istediğiniz zaman iade talebinde bulunabilirsiniz. Standart 14 gün/2 saat kuralı, oyunun çıkış tarihinden itibaren yine geçerli olacak.

Covid-19 bahane ediliyor. Normalde çoğu zaman 24 saat içinde cevap verilirdi. Şimdi ise belirsiz. Ben de aylar öncesinde, pandeminin ilk patlama zamanları DOOM alıp iade etmiştim. Cevap vermeleri sanırım 3 gün sonrası akşamına oldu.

Ücretin geri yansıtılması için hemen gereğini yaparlar. Ancak bankacılık sistemleri yüzünden bakiye veya kredi kartı ödeme iadesi hemen olmuyor. Ödeme yöntemine de bağlı olarak bu birkaç gün sürebilir.

Ben 3 gün önce oyun iade talebi gönderdim hâlâ bir sonuç yok. 1 saat oynamıştım oyunu kasıyor diye iade göndermiştim. Kaç güne kadar cevap verme hakları var?

Şu an kış indiriminde oldukları için yoğun iade isteği var ondan yavaşlamıştır aslında iade en max 2 saat sonra cevap verirler hatta 10 dk da veriyorlar ama cevap verirler.

Pandemi'den dolayı eskisi gibi destek bölümü aktif değil. Çalışan sayısı az diye sanırım. Fakat bir oyunu geri iade ettiğinizde 3 gün sonra kabul edilip, dördüncü gün para hesabına gelir. Pandemi başladığından beri 3 kez iade talebinde bulundum. Hep üçüncü gün kabul ettiler ve ertesi gün ise para geri geldi.

Dün akşam 11 12 gibi Metro Exodus nedense sarmadı o yüzden iade talep ettim sabah hesabıma blokeli olarak geldi 12 saati kaldı hesabıma geçecek bazen uzayabiliyor çözülür sıkıntı etmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı