FakeAdmin Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 71 6 Mayıs 2020 #11 efedesu dedi: Hayir, hemen gelmiyor. Steam istegini gozden geciriyor ve ona gore hesabina aktariyor veya aktarmiyor. Genişletmek için tıkla... Benim bu oyunu 2 yıl önce almış olduğum yazıyor ama ben hatırlamıyorum ya da yanlışlıkla aldım ondan kaynaklanıyor olabilir mi ? FalconPolat dedi: Cüzdana kabul olduysa 1 günde gelir. Karta 3 günde de gelebilir 1 ayda da. Gerçi burada iade oldu mu olmadı mı bir türlü öğrenemiyoruz. Genişletmek için tıkla... İlk talebimi yaklaşık 4 gün önce attım 2 gün içinde gelmeyince 1 tane 2 gün sonra 1 tane daha
efedesu dedi: Hayir, hemen gelmiyor. Steam istegini gozden geciriyor ve ona gore hesabina aktariyor veya aktarmiyor. Genişletmek için tıkla... Benim bu oyunu 2 yıl önce almış olduğum yazıyor ama ben hatırlamıyorum ya da yanlışlıkla aldım ondan kaynaklanıyor olabilir mi ? FalconPolat dedi: Cüzdana kabul olduysa 1 günde gelir. Karta 3 günde de gelebilir 1 ayda da. Gerçi burada iade oldu mu olmadı mı bir türlü öğrenemiyoruz. Genişletmek için tıkla... İlk talebimi yaklaşık 4 gün önce attım 2 gün içinde gelmeyince 1 tane 2 gün sonra 1 tane daha
FakeAdmin Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 71 6 Mayıs 2020 #12 FalconPolat dedi: Oyunu aldıktan sonra ne zaman ettin nereye ettin? 2 gün geçmeden iade ettiysen karta geç gelir bana 1 ayda geldi 2 sefer biraz beklemeden iade ettiğim için. Genişletmek için tıkla... aldığım günden sonraki gün iade etmeye çalıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2020
FalconPolat dedi: Oyunu aldıktan sonra ne zaman ettin nereye ettin? 2 gün geçmeden iade ettiysen karta geç gelir bana 1 ayda geldi 2 sefer biraz beklemeden iade ettiğim için. Genişletmek için tıkla... aldığım günden sonraki gün iade etmeye çalıştım.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.641 Makaleler 21 Çözümler 97 6 Mayıs 2020 #13 2 saati geçerse iade olmuyor 30 dakika değil. Kimi çalışan inisiyatif alıp 2 saatten uzun süre oynanmışları iade alabilir şans işi.
2 saati geçerse iade olmuyor 30 dakika değil. Kimi çalışan inisiyatif alıp 2 saatten uzun süre oynanmışları iade alabilir şans işi.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mayıs 2020 #14 FakeAdmin dedi: Benim bu oyunu 2 yıl önce almış olduğum yazıyor ama ben hatırlamıyorum ya da yanlışlıkla aldım ondan kaynaklanıyor olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... 2 yil once aldigin icin olabilir. Satin aldiktan sonra 14 gun gectiginde iade edemiyorsun oyunu.
FakeAdmin dedi: Benim bu oyunu 2 yıl önce almış olduğum yazıyor ama ben hatırlamıyorum ya da yanlışlıkla aldım ondan kaynaklanıyor olabilir mi ? Genişletmek için tıkla... 2 yil once aldigin icin olabilir. Satin aldiktan sonra 14 gun gectiginde iade edemiyorsun oyunu.
FakeAdmin Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 71 6 Mayıs 2020 #15 FalconPolat dedi: 2 saati geçerse iade olmuyor 30 dakika değil. Kimi çalışan inisiyatif alıp 2 saatten uzun süre oynanmışları iade alabilir şans işi. Genişletmek için tıkla... Az önce geçmişi tekrar kontrol ettiğimde payday2 eşyası satıp almadığımı da gördüm efedesu dedi: 2 yil once aldigin icin olabilir. Satin aldiktan sonra 14 gun gectiginde iade edemiyorsun oyunu. Genişletmek için tıkla... yok 2 yıl önce aldım sonra iade etiim şimdi tekrar
FalconPolat dedi: 2 saati geçerse iade olmuyor 30 dakika değil. Kimi çalışan inisiyatif alıp 2 saatten uzun süre oynanmışları iade alabilir şans işi. Genişletmek için tıkla... Az önce geçmişi tekrar kontrol ettiğimde payday2 eşyası satıp almadığımı da gördüm efedesu dedi: 2 yil once aldigin icin olabilir. Satin aldiktan sonra 14 gun gectiginde iade edemiyorsun oyunu. Genişletmek için tıkla... yok 2 yıl önce aldım sonra iade etiim şimdi tekrar
Arwiendd Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2020 #16 E-Posta da Spam klasörünü kontrol et .
FakeAdmin Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 71 6 Mayıs 2020 #17 Arwiendd dedi: E-Posta da Spam klasörünü kontrol et . Genişletmek için tıkla... Ettim