Steam iade sorunu

DarkLord3455

Kilopat
Yer
Little İtaly
Daha fazla  
Steam'den Simulator bundle aldım (internet Cafe Simulator ve streamer Life Simulator) iade etmek istiyorum beğenmedim fakat iade edemiyorum. İade talebi bir türlü gelmedi. 2 saat oynamadım 2 gün önce aldım herhangi bir sisteme de oyunu kopyalamadım. Bekleyen cüzdan parası da gelmiyor e postama iade talebi bildirimi geldi ama oyun iade edilmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den Simulator bundle aldım (internet Cafe Simulator ve streamer Life Simulator) iade etmek istiyorum beğenmedim fakat iade edemiyorum. İade talebi bir türlü gelmedi. 2 saat oynamadım 2 gün önce aldım herhangi bir sisteme de oyunu kopyalamadım. Bekleyen cüzdan parası da gelmiyor e postama iade talebi bildirimi geldi ama oyun iade edilmiyor.
24 saat sonra cüzdan bakiyesine 3 gün ile 7 gün içerisinde karta iade edilir

Arkadaşım daha yeni iade başvurusu yaptı. Sanırım 3. gününde iadesi onaylanmıştı, cüzdanına beklenen para yazıyordu. Parası da dün geldi. Er ya da geç gelir. 5 gün sonra hala gelmemiş olursa Steam Destek'e yazabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı