Steam İade Sorunu

berkaybygt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 9-10 gün önce Payday The Heist Payday 2 ve Worms Ultimate Mayhem adlı bu 3 oyunu iade ettim ve Steam iade talebimi kabul etti lakin neredeyse 10 gün geçmesine rağmen paramı bana iade etmedi. (bu arada parayı ininal karta istedim). Bundan önce 2 oyun daha iade etmiştim ve 23 gün içinde akşam saatlerinde parayı karta göndermişlerdi. Fikirleri olan arkadaşlar bir el uzatırsa ne mutlu bana :D He bir de dün ticket attım iade param gelmedi diye.Malum güzel indirimler var gelicek 30-35 TL para var yoksa daha beklerdim

Paranın gelmesiyle ilgili kesin bir tarih olduğunu hatırlamıyorum arkadaş 11 günde kesin geliyor demiş haklı olabilir. Arkadaşımın iade işlemi 2 gün sürmüştü benimki ise 12 gün bir kesinliği varmış gibi durmuyor. Ama eninde sonunda gelir Steam sonuçta daha önce görmedim maddi anlamda herhangi bir kaypaklığını.

Steam parayı illa yolluyor ama geç yolluyor. Originden kartıma iade istemiştim ertesi gün gelmişti. Ama originde kazık fiyatlara satıyor sorun orda. :)

Dediğim gibi ilk iadelerimde erken geldiği için ve bu cadılar bayramı indirimi için acele ediyorum yoksa beklerim gelicekse 1 kasımda da gelain yeterki indirime yetişim gözüme 3-4 oyun kestirdim ondan acele ediyorum.

Hocam niye yalan söyleyeyim. Yarın gelince mesaj yazarsınız. :)
Espri yaptım yani yanlış anlama

@berkaybygt bende DayZ almıştım 4 ekimde 14 gün içinde paranız iade edilecek diye mail geldi. Fakat kaç gün geçti daha para gelmedi. Encard kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı