Steam iade sorunu

Yer
Ankara
Daha fazla  
Dün Steam'den iki tane oyun aldım. Sonra iade etmek istedim, 1 saat bekledim gerçekleşmeyince iptal ettim. Sonrasında başka bi oyun iade etmeyi denedim. Oyundan kaynaklı bir şey mi diye yaklaşık yarım saat içinde iade gerçekleşti, şu an bir kez daha denedim. 1 saati aşkın süre oldu fakat halen gerçekleşmedi. Sizce beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İade talebiniz işleme alınmıştır diye mail gelmesi lazım kontrol ettiniz mi? Kabul edilirse ki büyük ihtimal kabul olur, tekrar mail gelir iade işleminiz gerçekleşmiştir diye. Ücretide birkaç gün içerisinde cüzdanınıza, hesap ya da kredi kartınıza yatırılır.

Evet o mail geldi fakat 2 saat oldu hala satın alımınız iade edildi demedi. Farklı bir oyunda denediğimde ise yarım saat sonra satın alımınız iade edildi diye bir mail geldi ve şu an o oyunun ücreti beklemede. İadenin kabul olmama ihtimalide olamaz sadece 70 dakika oynadığım bir oyun. Şimdi yeni bir talep gönderdim bakalım bu sefer olacak mı.

Evet o mail geldi fakat 2 saat oldu hala satın alımınız iade edildi demedi. Farklı bir oyunda denediğimde ise yarım saat sonra satın alımınız iade edildi diye bir mail geldi ve şu an o oyunun ücreti beklemede. İadenin kabul olmama ihtimalide olamaz sadece 70 dakika oynadığım bir oyun. Şimdi yeni bir talep gönderdim bakalım bu sefer olacak mı.
Aynısını arkadaşım sordu, ona da iade talebiniz kabul edildi diye mail gelmedi diye hatırlıyorum. 2 ya da 3 gün beklemişti sonra parası geldi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı