Steam iade süresi

Resident Evil 7: Biohazard 😀. Ben o oyunu aldıktan sonra DLC leri (Banned footage vol1, vol 2) yanında gelecek sanıyordum. Öyle bir gazla aldım fakat öyle değilmiş. Ben onların DLC olduğunu bile bilmiyordum. Sadece oyuna 89 tl vermişim. Bir de oyunun yılı 2017 2020 de almak biraz saçma gelmiyor mu?

Ve o oyunun indirimde kaça düştüğünü bile bilmiyorum.
En kötü oyunu takip et indirim gelirse sanada bildirim gelmiş olur , ama 89 TL fazlaymış :D

İade talebin kabul edildikten tam bir gün sonra para iade ediliyor. İsteğine göre para steam cüzdanına veya parayı çektiğin karta iade ediliyor. Genelde iade talebinin kabul edilme süresi bir saati geçmez.

Ama oyun bayağıdır indirime girmiyor. En yakın indirim yaz indirimi. Haziranı da beklemek istemiyorum. Peki önerdiğin oyun var mı?
Bence undertaleyi denemelisin o oyuna efsane bağımlıyım tabi RPG oyunları seviyorsan ama korsanda indirebilirsin para vermek istemiyosan :D

Bence undertaleyi denemelisin o oyuna efsane bağımlıyım tabi RPG oyunları seviyorsan ama korsanda indirebilirsin para vermek istemiyosan :D
Buda oyunun Nintendo switch tanıtımı oyun steamdede var fakat videosunu bulamadım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FNAF
bilmeyen yoktur :D
Bence outlast’ta oynayabilirsin :D

Konuya maydanoz olmak istemem ama bence Cry of Fear'a bir göz atabilirsin. Hem bedava. Sadece biraz eski bir oyun.
Buda oyunun Nintendo switch tanıtımı oyun steamdede var fakat videosunu bulamadım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FNAF
bilmeyen yoktur :D
Bence outlast’ta oynayabilirsin :D

Konu değişti ama yine de yorumlarınız için teşekkürler. Yazdıklarınıza bakacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı