Steam iade süresi

Makaleler
5
Yer
𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣
Dün 2 adet oyun aldım sonra pişman olup iade talebi oluşturdum. İki oyunda da oynama sürem 2 saati geçmedi (biri 3dk bile değil). İade talebi oluşturdum ama bir gün geçti hâlâ ne onay epostası ne başka bir şey yok. Sadece talep oluşturduğumda bir mail gelmişti. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün 2 adet oyun aldım sonra pişman olup iade talebi oluşturdum. İki oyunda da oynama sürem 2 saati geçmedi (biri 3dk bile değil). İade talebi oluşturdum ama bir gün geçti hâlâ ne onay epostası ne başka bir şey yok. Sadece talep oluşturduğumda bir mail gelmişti. Ne yapmam lazım?
Beklemen gerek en geç 7 yada 14 iş günü içinde iaden kabul edilir.

Senin gibi pek çok insan iade işleminde bulunduğu için gecikme olabiliyor. 2-3 günü geçeceğini düşünmüyorum. Bu arada eğer steam cüzdanına iade istediysen iade olunduktan 24 saat sonra tekrar kullanabilirsin.

Hocam oyunları yazar mısınız belki ben alırım.

Hocam oyunları yazar mısınız belki ben alırım.
Biri For Honor biri de nostalji olsun diye aldığım Swords and Sandals Collection.
Beklemen gerek en geç 7 yada 14 iş günü içinde iaden kabul edilir.
Senin gibi pek çok insan iade işleminde bulunduğu için gecikme olabiliyor. 2-3 günü geçeceğini düşünmüyorum. Bu arada eğer steam cüzdanına iade istediysen iade olunduktan 24 saat sonra tekrar kullanabilirsin.
Genelde 3.günde iade gerçekleşiyor. Mağdur etmezler. Şuan yoğunluk var.
Teşekkür ederim hepinize

Normal şartlarda 24 saat sonrasında ücret geri iade edilmiş oluyor. Yaz indirimleri sebebi ile iade süresi yoğunluktan dolayı gecikebilir. Veya satın alınma ile yaz indirimlerinde puan biriktirildiği için geri iade süresi yaz indirimi bittikten sonrasına sarkabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı