Steam iade talebi ne zaman sonuçlanır?

prospektuq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 2-3 gün önce Steam'den Forza Horizon 4 satın aldım. Maalesef bilgisayarım oyunu kastırdı ve dün 13.30 civarı iade talebinde bulundum ve hala bir yanıt gelmedi. Sizce iade ne zaman sonuçlanır?

Merhaba, ben 2-3 gün önce Steam'den Forza Horizon 4 satın aldım. Maalesef bilgisayarım oyunu kastırdı ve dün 13.30 civarı iade talebinde bulundum ve hala bir yanıt gelmedi. Sizce iade ne zaman sonuçlanır?

Hocam 2-3 gün için konu açmak sunucu israfı olmuş. Bir hafta geçsin zaman verin Steam'e. Sorun çıkarsa haber veriyorlar zaten.

Defalarca kontrol ettim yok.

Defalarca kontrol etmenizi gerektiren durum yok. İade kabul olacaktır şartları yerine getiriyorsanız. Paranız yakın zamanda iade edilir merak etmeyin.

Bu arada iade sebebi kısmına teknik destek işaretlerseniz çok hızlı iade olur bunu unutmayın.

Benim gözlemlediğim kadarıyla iade oluşturulduktan sonra 24 saat içinde onay veriliyor. Tabi iş günlerine denk gelmek şartıyla. Yine 24 saat içerisinde Steam Cüzdanı'na iade yapılıyor. Kredi kartına yapılacak iadeler ise tamamen değişiklik gösteriyor. Maksimum süre 14 gün olmakla beraber benim kartıma ortalama 3 gün içerisinde oyun, 7 gün içerisinde Steam Cüzdan bakiyesi iadesi geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı