m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 14 Aralık 2020 #21 hypnoxz dedi: Banım yeni kalktı anca cevap verebiliyorum. Oyunu 10 dakika falan oynamışımdır. Steam desteğe bilet atabileceğim bir yer var mıdır? Oyunu dün aldım. Genişletmek için tıkla... İade şartları geçerli gözüküyor ne 2+saat oynamışsın ne de 14 gün önce almışsın, yani kısacası iade çok yaptığın için geçici ban yemişsin.
hypnoxz dedi: Banım yeni kalktı anca cevap verebiliyorum. Oyunu 10 dakika falan oynamışımdır. Steam desteğe bilet atabileceğim bir yer var mıdır? Oyunu dün aldım. Genişletmek için tıkla... İade şartları geçerli gözüküyor ne 2+saat oynamışsın ne de 14 gün önce almışsın, yani kısacası iade çok yaptığın için geçici ban yemişsin.
H hypnoxz Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2020 #22 m47 dedi: İade şartları geçerli gözüküyor ne 2+saat oynamışsın ne de 14 gün önce almışsın, yani kısacası iade çok yaptığın için geçici ban yemişsin. Genişletmek için tıkla... Peki iade etme gibi bir şansım yok mu?
m47 dedi: İade şartları geçerli gözüküyor ne 2+saat oynamışsın ne de 14 gün önce almışsın, yani kısacası iade çok yaptığın için geçici ban yemişsin. Genişletmek için tıkla... Peki iade etme gibi bir şansım yok mu?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 14 Aralık 2020 #23 hypnoxz dedi: Peki iade etme gibi bir şansım yok mu? Genişletmek için tıkla... Şu anlık yok geçici ban yediğiniz için (çok sayıda iade yaptığınız için)
hypnoxz dedi: Peki iade etme gibi bir şansım yok mu? Genişletmek için tıkla... Şu anlık yok geçici ban yediğiniz için (çok sayıda iade yaptığınız için)
H hypnoxz Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2020 #24 m47 dedi: Şu anlık yok geçici ban yediğiniz için (çok sayıda iade yaptığınız için) Genişletmek için tıkla... Çok soru sordum ama son olarak bir de tahmini ne kadar sürer bu ban bilginiz var mı?
m47 dedi: Şu anlık yok geçici ban yediğiniz için (çok sayıda iade yaptığınız için) Genişletmek için tıkla... Çok soru sordum ama son olarak bir de tahmini ne kadar sürer bu ban bilginiz var mı?