Steam iade yapmıyor

1 bardak da yetmez 1 damacana anca ben aylık 200 TL bile bulamıyorum.

Öğrenciyiz ya ondan
Öyle ama ikna etmekten başka çareniz yok. Önce steamden iade takip numarasını alın gerisi artık teyzenize kalmış. Mail atarken onun mailinden atmanız gerekiyor unutmayın.

Öyle ama ikna etmekten başka çareniz yok. Önce Steam'den iade takip numarasını alın gerisi artık teyzenize kalmış. Mail atarken onun mailinden atmanız gerekiyor unutmayın.

Şimdi aradık bankayı ama müşteri temsilcisine ulaşılmıyor.

Sen bunu yaptığın da eski kartından yeni kartına mı gelmiş Ti? Para.

Son düzenleme:
Sen bunu yaptığın da eski kartından yeni kartına mı gelmiş Ti? Para.
Benim öyle bir problemim yoktu. İadem geri gelmedi Steamden iletişim kurdum iade takip numarasıyla başvurdum iadem geldi. Zaten banka kartına özel işlem yapılmaz kişiye özel işlem yapılır.

Benim öyle bir problemim yoktu. İadem geri gelmedi Steam'den iletişim kurdum iade takip numarasıyla başvurdum iadem geldi. Zaten banka kartına özel işlem yapılmaz kişiye özel işlem yapılır.

Nasıl anlayamadım ki zaten banka kartına özel işlem yapılmaz kişiye özel işlem yapılır. Derken.

Nasıl anlayamadım ki zaten banka kartına özel işlem yapılmaz kişiye özel işlem yapılır. Derken.
Kartlar banka hesaplarına bağlıdır. İşlemler bankadaki hesap numarasına göre yapılır. Bu hesap numaraları da kişiye özel yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…