Steam iade yapmıyor!

• Konuyu başlatan Silinen üye 251727
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.263
S

Silinen üye 251727

Ziyaretçi
26 Haziran'da Terraria adlı oyunu aldım. Beğenmedim ve iade etmek istedim. Payday 2 ile beraber almıştım. Payday 2'yi de iade etmiştim. Payday 2 1 saaat içinde cüzdanıma iade edildi ama Terraria kaç gün oldu iade edilmedi. Dün iade talebini iptal edip tekrar başlattım. Durum hala böyle 14 günü geçerse ne olacak. Oyun elimde mi kalacak?

Aynı sorun bende de var Terraria'ya özel bir durum büyük ihtimal kardeşim. İade talebini kapatmadığın sürece iade işlemi devam eder oyunun. Steam'deki arkadaşlara sormuştum öyle demişlerdi. İade talebini kapatmadığın sürece sıkıntı yok. Ben de aynı durumdayım bekliyorum ne zaman iade olursa artık.

Evet Terraria ile alakalı bir sorunmuş 1 hafta ila 2 hafta arasında iade ediliyormuş oyun yapacak bir şey yok ):

Son düzenleyen: Moderatör:
26 Haziran'da Terraria adlı oyunu aldım. Beğenmedim ve iade etmek istedim. Payday 2 ile beraber almıştım. Payday 2'yi de iade etmiştim. Payday 2 1 saaat içinde cüzdanıma iade edildi ama Terraria kaç gün oldu iade edilmedi. Dün iade talebini iptal edip tekrar başlattım. Durum hala böyle 14 günü geçerse ne olacak. Oyun elimde mi kalacak?
1 Hafta bekle sorunun devam ederse steam destek'e yaz.

Bende ''Team Fortress: Classic'' ve ''Day of Defeat: Source'' için iade talebi oluşturdum ne param geldi, ne de oyunlar geri alındı.
DÜZENLEME: Param yeni geldi :) ''Size bir taktik: Bir oyunu iade ederken Steam'in damarından girin.
Mesela ben; oyununuz çok güzel fakat lag var, server sayısı az vs. yazdım hemen verdiler paramı.''

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı