Aktif olarak kullandığınız arka planlar neler? Profilim şu an çok sade bir şeyler eklemek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Benim hoşuma gidiyor ama velki senin gitmez. L4D2 nun arka planlarına bakmanı öneririm.Aktif olarak kullandığınız arka planlar neler? Profilim şu an çok sade bir şeyler eklemek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Benim hoşuma gidiyor ama velki senin gitmez. L4D2nun arka planlarına bakmanı öneririm.
Hocam bence her şey iç içe olmasın bir düzen olsun falan yeter.Sağ olun hocam bir bakacağım. Peki Steam profilimi daha güzel gözükmesi için başka önerebileceğiniz şey var mıdır?
Sağ olun hocam bir bakacağım. Peki Steam profilimi daha güzel gözükmesi için başka önerebileceğiniz şey var mıdır?
Steam seviyenizi yükseltin, vitrinleri aktifleştirin. Ben 50 seviye yaptım hesabı, vitrinler profile renk kattı.
Sağ olun hocam. 1 vitrin yeterli olmaz mı? Birçok vitrinin ne avantajı var?
Eki Görüntüle 1758169
Hocam vitrini ekledim fakat yanda boşluk var onu nasıl düzeltirim acaba?
@The 5008
Evet hocam oldu sağ olun. Çok basit çözümü varmış.Öne çıkan çizim vitrini olarak ekleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.