Steam Idle Master giriş kısmında kalıyor

AlperInferno

Megapat
Makaleler
11
Daha fazla  
İndirdim girdim giriş yapmaya çalışıyorum giriyorum bilgilerimi giriş yap diyorum bir şey olmuyor. Nasıl çözebilirim?

Pardon Idle Master yazmışım Idle Master extended olacak.

Hocam videoya baktım da biraz eski video tam olarak doğru anlatmıyor sanırım son olarak bu sırayla giriş yapmayı dener misiniz? İlk sessionid ikinci login secure üçüncü steammachineauth Steam parental kısmına machine auth gelecek.
Eki Görüntüle 1444202Eki Görüntüle 1444206
Veriler geçersiz dedi.

Hala olmuyor. 1.'ye sessionid'deki içeriği girdim 2.ye loginsecuredeki 3.yede machineauthdakini girdim.

Hocam oldu tekrar denedim allah çok razı olsun :D

Hocam bide bişey sorabilir miyim? Steamde oyuna girince arkadaşlara bildirim gitmesini nasıl kapatabilirim?

Hocam oldu tekrar denedim allah çok razı olsun :D

Hocam bide bişey sorabilir miyim? Steamde oyuna girince arkadaşlara bildirim gitmesini nasıl kapatabilirim?
Rica ederim hocam her zaman çözüm olarak işaretlerseniz sonradan gelen arkadaşlar da yararlanabilir. Hocam yanlış bilmiyorsam buradan çevrimdışı yapmanız yeterli oluyor olmazsa görünmez seçeneğini de deneyin.
1657203344483.png

Veriler geçersiz dedi.

Hala olmuyor. 1.'ye Sessionid'deki içeriği girdim 2.ye loginsecuredeki 3.yede machineauthdakini girdim.

Hocam 3. ye bir şey girmenize gerek yok çerezlerdeki sessionid bölümündeki ve loginsecure bölümündeki "içerik" kısmında yazanları girmeniz yeterli.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı