Steam indirimi listem nasıl?

Stenzy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
940mx / i5-7200u / 8gb ram / 240gb ssd
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
240 GB SSD
Ekran kartı
940MX 4GB
İşlemci
i5 7200u
Arkadaşlar merhaba. Ben bir liste hazırladım şöyle bırakıyorum alttan son 4 oyunu belki almam belki alırım Forza 4 eklemeyi düşündüm ama sistem yetmez.

Dosya Ekleri

• 1670678676691.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 244
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben bir liste hazırladım şöyle bırakıyorum alttan son 4 oyunu belki almam belki alırım Forza 4 eklemeyi düşündüm ama sistem yetmez.
Forza horizon 4 oynanır bence bilgisayarınızda. 720p low 60 fps, medium 35-45 fps arası alırsınız.

Bence bunların hepsini al güzel liste. MGS5 i memlekette tek sevmeyen ben sanırım. Çok karmaşık bir oyun geldi amacımız ne vs çözemedim nedense

Bence bunların hepsini al güzel liste. Mgs5'i memlekette tek sevmeyen ben sanırım. Çok karmaşık bir oyun geldi amacımız ne vs çözemedim nedense

Mgs5'i ben öneri videosu izlerken denk geldim baktım biraz almaya karar verdim alttaki 4 oyundan daha emin değilim alsam mı almasam mı diye.

Mgs5'i ben öneri videosu izlerken denk geldim baktım biraz almaya karar verdim alttaki 4 oyundan daha emin değilim alsam mı almasam mı diye.
Rdr yi anlatmama gerek yok sanırım hocam

Gta 4 bence hikaye açısından 5ten daha iyidir. Ancak dünyası pek içine çekmiyor. Ana hikayeden gider oyunu bitirir bidaha bakmazsınız muhtemelen ama bu şekilde bile güzel oyundur.

Sniper Elite 4 ilk CoD ları anımsatır bana. CoD 2 Normandy, Stalingrad gibi yerlerde internet kafede az 4v4 atmamışızdır

Cuphead zamansız oyun, grafikleri önemsiz. 10 sene sonra bile oynanır al bulunsun

RDR zam gelecek gibi o yüzden alırım belki çünkü ileride sistem alırım bir şey olur oyunu 1000TL'ye 2000TL'ye almak istemem.

Bütün GTA serisini oynamadım ama adamakıllı Vice City ve GTA 5 oynamışımdır GTA 5'i çokkez bitirdim GTA San Andreas ise MTA için indirmiştim o kadar hiç açmadım ama GTA 4'ü oynamadım.

MK 11'in Ultimate paketini almanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…