Quarekts Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 4060 Ryzen 5 5600 16 Gb XPG Ram Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #31 Stenzy dedi: 2'si 31 TL'ye geliyor ama 2'sini de aynı anda almış oluyoruz DLC'siz XL almam daha iyi galiba. Genişletmek için tıkla... Mk X XL zaten tüm DLC'leri içeriyor (kostüm hariç) onu unutmuşum.
Stenzy dedi: 2'si 31 TL'ye geliyor ama 2'sini de aynı anda almış oluyoruz DLC'siz XL almam daha iyi galiba. Genişletmek için tıkla... Mk X XL zaten tüm DLC'leri içeriyor (kostüm hariç) onu unutmuşum.
Stenzy Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 691 Daha fazla Sistem Özellikleri 940mx / i5-7200u / 8gb ram / 240gb ssd Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #32 430518 dedi: Anladım hocam, Battlefield 1 bakılabilir. 280 TL'den 33 TL'ye düşmüş. Genişletmek için tıkla... Alınabilir hocam da sistemim yeter mi bilmem ama. Lukass dedi: Hikaye tabanlı arada kafa dağıtmalık bir oyun olarak Jalopy'yi önerebilirim. https://steamdb.info/app/446020/ Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam listeye almak istersem alırım teşekkürler öneri için. Leca dedi: Bilgisayarın RDR2 açmaz. Genişletmek için tıkla... Açmaz biliyorum ama hocam ileriki zamanlarda sistem dizersem o zaman gidip RDR2'ye fazla para vermem gerekecek. 606210 dedi: Cyberpunk 2077 de eklenebilir seviyorsanız oyunu veya GoW 2018. Edit: Bilgisayarın özelliklerini görmemişim kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk'da aynı şekilde ileriki zamanda sistem dizersem şimdiden alıp o zaman oynanacak bir şey o zaman kalırsa tabii GOW2018 bilemem vallahi.
430518 dedi: Anladım hocam, Battlefield 1 bakılabilir. 280 TL'den 33 TL'ye düşmüş. Genişletmek için tıkla... Alınabilir hocam da sistemim yeter mi bilmem ama. Lukass dedi: Hikaye tabanlı arada kafa dağıtmalık bir oyun olarak Jalopy'yi önerebilirim. https://steamdb.info/app/446020/ Genişletmek için tıkla... Ekledim hocam listeye almak istersem alırım teşekkürler öneri için. Leca dedi: Bilgisayarın RDR2 açmaz. Genişletmek için tıkla... Açmaz biliyorum ama hocam ileriki zamanlarda sistem dizersem o zaman gidip RDR2'ye fazla para vermem gerekecek. 606210 dedi: Cyberpunk 2077 de eklenebilir seviyorsanız oyunu veya GoW 2018. Edit: Bilgisayarın özelliklerini görmemişim kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk'da aynı şekilde ileriki zamanda sistem dizersem şimdiden alıp o zaman oynanacak bir şey o zaman kalırsa tabii GOW2018 bilemem vallahi.
430518 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 10 Aralık 2022 #33 Stenzy dedi: Açmaz biliyorum ama hocam ileriki zamanlarda sistem dizersem o zaman gidip RDR2'ye fazla para vermem gerekecek. Genişletmek için tıkla... BF1 için de geçerli hocam, ileride de indirime girer fakat bence paranız varken alın. Sistemi yenilerseniz oynarsınız.
Stenzy dedi: Açmaz biliyorum ama hocam ileriki zamanlarda sistem dizersem o zaman gidip RDR2'ye fazla para vermem gerekecek. Genişletmek için tıkla... BF1 için de geçerli hocam, ileride de indirime girer fakat bence paranız varken alın. Sistemi yenilerseniz oynarsınız.