Steam indirimi ne zaman?

Hocam şu anda en yakın ve büyük indirim Ekim'in son haftası gerçekleşmesi beklenen Cadılar Bayramı indirimi olur. Gerçi onda da genellikle korku oyunları indirime giriyor.

Hocam öncelikle aceliniz yoksa biraz bekleyin derim eski olmalarına rağmen pahalı oyunlar. Açıkçası en yeni olan oyun Dark Souls 3 olduğu için daha fazla keyif verecektir fakat bölüm tasarımı anlamında 1. ve 2.oyun daha iyidir. Yani aslında ne aradığınıza da bağlı. Mesela 3.oyun hızlı iken 1.oyun hantaldır fakat 1.oyunda bölüm tasarımı anlamında harika dediğim gibi.

O zaman indirim bekliyim olmazsa seriyi tamdan aliyim

Türk Gencinin Elden Ring'i olan oyun :)
 
O zaman indirim bekliyim olmazsa seriyi tamdan aliyim
Bir süre bekleyin hocam. Daha demin baktım Dark Souls 1 en son 25 Aralık 2021 tarihinde yani Kış indiriminde indirime girmiş. Ondan önce de Sonbahar indirimlerinde indirime girmiş. Bu bir kaç senedir böyleymiş. Yani Kasım'ın son haftasına kadar beklemeniz gerekebilir.


Şu sitede aşağı doğru inerseniz kaç TL'ye hangi tarihte düştüğünü görürsünüz. Bende ingilizce olduğu için Price history diyor muhtemelen sizde Fiyat geçmişi yazacaktır. 2020'de hiç indirime girmemiş bu arada Dark Souls.
 
Bir süre bekleyin hocam. Daha demin baktım Dark Souls 1 en son 25 Aralık 2021 tarihinde yani Kış indiriminde indirime girmiş. Ondan önce de Sonbahar indirimlerinde indirime girmiş. Bu birkaç senedir böyleymiş. Yani kasım'ın son haftasına kadar beklemeniz gerekebilir.


Şu sitede aşağı doğru inerseniz kaç TL'ye hangi tarihte düştüğünü görürsünüz. Bende İngilizce olduğu için Price history diyor muhtemelen sizde Fiyat geçmişi yazacaktır.

Dayanabilirsem beklerim nedenini bilmiyorum ama Dark Souls tarzı bir oyun oynamak istiyor bu sıralar
 
Dayanabilirsem beklerim nedenini bilmiyorum ama Dark Souls tarzı bir oyun oynamak istiyor bu sıralar
Hocam Dark Souls 3 belki indirime girer. O oyun haftalık indirimlerde bile indirime girmiş 2020 yılında. 2021'de sadece özel indirimlerde indirim olmuş 2022 yılında ise şu ana kadar hiç indirime girmemiş.
 

Geri
Yukarı