Steam indirimleri (24 Mart)

onur eymen

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Bundan sonra Steam'de bulunan indirime girmiş oyunların bir listesini gelen tepkilere göre yapmayı düşünüyorum ve listeme geçiyorum.
Deus ex: Manking divided 74.99 TL iken şu an %85 indirimle 11.24 TL isteyen yaklaşık 5TL daha ekleyip digital Deluxe pack alabilir.

Just Cause 3 XXL Edition 131 TL iken %95 indirimle 7.82 TL düşmüş durumda.

The Witcher (oyun olarak almadım franchise olarak indirimde) %70 ila %85 arası indirimler mevcut. Oynamadıysanız bu dönemi gayet iyi doldurur.

Darkest dungeon ise 39 TL iken 9.75TL şu an.

Deus ex: Human revolution director's cut 30 liradan 5 liraya düşmüş durumda.

Tom Clancy's Splinter Cell 22.5 liradan 7.64 liraya inmiş durumda.

Arma 3 75 liradan 22.5 liraya düştü.

F1 2019 92 liradan 27.6 liraya kadar düştü.

Rise of the Tomb Raider ise 90 liradan 26.7 liraya geriledi ancak 6 ila 15 lira arasına kadar düştüğü oluyor haberiniz olsun.

RE:6/BH:6 105 liradan 21 liraya düştü. Aynı şekilde diğer oyunlarda bayağı ucuzladı bu arkadaşların.

Torclight 2 yarı fiyatına (15.5 TL) düştü.

Chivalry: Medieval warfare 5.85 liraya düştü ve arkadaşınız varsa öneririm.

Hellblade: Senua's sacrifice 50 liradan 17 liraya düşmüş durumda. Soundtrack ile beraber 25-26 lira.

Steep 135 liradan 33.75 liraya kadar geriledi.

South park™: The stick of truth™ bu oyunda Steep gibi 33.75 liraya geriledi.

Dawn of discovey/ anno 1404 45 liradan 11.24 liraya geriledi.

GTA V 84.5 liraya %50 indirimle geriledi.

The Crew 2 270 liradan 67.25 liraya düştü.

FarCry Primal 225 liradan 40 liraya düştü.

Bu oyunlara ek olarak ac, prince of persia, Watch Dogs 1/2, diğer FarCry oyunlarında büyük indirimler mevcut. Dediğim gibi gelecek eleştirilere göre şekillenecek her şey.

Aslında böyle bir grup benzeri bir şey kurulsa, herkes indirimde gördüğü oyunları ve bedava dağıtılan oyunları söylese ne iyi olur. Watch Dogs alınmaz bence, Epic Games bedava dağıtıyor. Onun dışında cidden güzel indirimler var. Tomb Raider bedava oldu.

Aslında böyle bir grup benzeri bir şey kurulsa, herkes indirimde gördüğü oyunları ve bedava dağıtılan oyunları söylese ne iyi olur. Watch Dogs alınmaz bence, Epic Games bedava dağıtıyor. Onun dışında cidden güzel indirimler var. Tomb Raider bedava oldu.
Evet şu an bedava olan Drawful 2, Tomb Raider 2013,Goat of Duty ve Lara Croft: The Temple of Osiris(yanlış yazmış olabilirim.)'i unuttum. Aklımda cumartesiden cumartesiye liste yapma fikri var açıkcası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı