- Makaleler
- 21
Merhabalar, Bu akşam olan Steam indirimlerinde HOI4 indirime girer mi? Girerse ne kadara düşer Türkiye DLC'si ile birlikte? Şimdiden teşekkür ederim.
Girer.Merhabalar, Bu akşam olan Steam indirimlerinde HOI4 indirime girer mi? Girerse ne kadara düşer Türkiye DLC'si ile birlikte? Şimdiden teşekkür ederim.
Çoğu indirimde giriyor girer %95 ihtimalle.New world indirime girer mi bilgisi olan var mı arkadaşlar.
Hadi inşallah bütün ekip girdi oynuyor bir ben dışarıda kaldım. Martı gibi izliyorum adamlarıÇoğu indirimde giriyor girer %95 ihtimalle.
Daha oyunu crack oynayıp çözmeye çalışıyorum, bu akşam alacağım. Türkiye DLC'sini alma sebebim turanı kurmak istiyorum aynı zamanda oyunu da bir yandan öğrenmiş olurum diye düşünüyorum. Diğer DLC'lere sonra bakacağım. Crack oyunda çok fazla hata var ve arkadaşlarla oynarken benim oyunumda senkron hatası oluşuyor, crack düşünenlere duyurulur.Girer, her indirimde güzel iniyor fiyatı. 50 lirayı geçmez de tam kaç olur hatırlamıyorum. Türkiye DLC’si iyi hoş da diğer ana DLC’lere öncelik vermeni öneririm. Türkiye’yi modla da halledersin ama oynanis değiştiren DLC’ler ayrı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.