Steam indirme ekranındaki "en yüksek" download mı upload mı?

Arkadaşların bir nörolojiye gidip beyinlerini kontrol ettirsinler. Solda şu anda yazan yer indirme hızını gösteriyor. En yüksek yazan da hızının maksimuma ulaştığı an hızın neyse onu gösterir. Cidden oraya upload dedilerse helal olsun.

İfadeler: GCN
Harika! Ama istisnalar kaideyi bozmaz.

Türkiye'de bulunmaz dediğiniz için attım. Hava atmak değil bu. GigaFiber yaygın zaten, ayrıca uydu kablosuyla internet veren malum markanın 25 Mbps paketinin yarısı fiyatına bu.

Türkiye'de bulunmaz dediğiniz için attım. Hava atmak değil bu. GigaFiber yaygın zaten, ayrıca uydu kablosuyla internet veren malum markanın 25 Mbps paketinin yarısı fiyatına bu.
Bulunmaz demek değildi o da neyse. Türk Telekom diyebilirsin sorun olmaz, herkes biliyor!

GigaFiber'de. 300 Mbps upload aliyorum 5 GHz ile. Sekize bolersek bayagi da geciyor 8 Megabyte'i.

Benim bir tane arkadaş 60 upload alıyordu, ve evet Türkiye'de yaşıyor...

Evet dediler üstüne benim komşum Türk Telekom'da bilmem ne başkanı ona sorduk oda öyle dedi falan filan ben Discord'a kahkaha atıyorum kendimden geçiyorum bu ikisi gelmiş bana cahil bir de kendine bilgisayarcıyımı diyosun bu kadar basit bir şeyi bile bilmiyosun falan dediler bu konuyu açtım ardından onlarada attım yorumları gördüler sonrada ben ne zaman bu konuyu onlara sölesem geçiştiriolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…