Arkadaşların bir nörolojiye gidip beyinlerini kontrol ettirsinler. Solda şu anda yazan yer indirme hızını gösteriyor. En yüksek yazan da hızının maksimuma ulaştığı an hızın neyse onu gösterir. Cidden oraya upload dedilerse helal olsun.
Aferin sana başarıyorsun bu işi.![]()
Harika!İroni yapıp yapmadığını anlamadım. Eğer ironiyse emin değilim ama ironi değilse teşekkürler.
Daha sabah yapmıştım, Ethernet olunca 700 Mbps veriyor upload.![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Harika!Ama istisnalar kaideyi bozmaz.
Bulunmaz demek değildi o da neyse. Türk Telekom diyebilirsin sorun olmaz, herkes biliyor!Türkiye'de bulunmaz dediğiniz için attım. Hava atmak değil bu. GigaFiber yaygın zaten, ayrıca uydu kablosuyla internet veren malum markanın 25 Mbps paketinin yarısı fiyatına bu.
Bulunmaz demek değildi o da neyse. Türk Telekom diyebilirsin sorun olmaz, herkes biliyor!
Ama kim görse Türk Telekom der.Kablonet'ti. Bilemedin!
Ama kim görse Türk Telekom der.
GigaFiber'de. 300 Mbps upload aliyorum 5 GHz ile. Sekize bolersek bayagi da geciyor 8 Megabyte'i.
Arkadaşların bir nörolojiye gidip beyinlerini kontrol ettirsinler. Solda şu anda yazan yer indirme hızını gösteriyor. En yüksek yazan da hızının maksimuma ulaştığı an hızın neyse onu gösterir. Cidden oraya upload dedilerse helal olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.