Steam indirme giderek yavaşlıyor

kaannbilge

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum internette yazan bütün çözümleri denedim.(Steam ülke değiştirme, steam öncelik verme, önbellek temizleme vs) herkeste olan indirme donma sorunundan farklı olarak benim sorunum şu ki indirme durmuyor fakat çok çok düşük rakamlara çakılıp 1 yılda indireceğini söylüyor kullandığım internet sağlayıcısı Turkcell Superonline fiber internet. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Yok maalesef bütün oyunlarda geçerli. Bu arada hız düşmesi normal bir düşme değil durma noktasına geliyor ama durmuyor gibi düşünün 35 Mbps fiber internetle 6 GB'lık oyun 1 senede iner mi?😀
Yok maalesef bütün oyunlarda geçerli. Bu arada hız düşmesi normal bir düşme değil durma noktasına geliyor ama durmuyor gibi düşünün 35 Mbps fiber internetle 6 GB'lık oyun 1 senede iner mi?😀

Şöyle bir ekleme de yapmak istiyorum. Normal Steam harici indirmelerim sorunsuz ve hızlı.
Sorun çözüldü. Sebebi internet sağlayıcısı çıktı. Netflix, Twitch, Steam gibi çok internet kullanımı olan sitelerin internetini kısıyorlar. Çözüm VPN.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı