Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar selam. Evime dün TurkNet 1000 Mbps internet bağlandı. Steam'den Apex'i indirmeye başlattım fakat yükleme sürekli artıp bir anda 0'a düşüyor. Bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.
****1. Yöntem
1- Sol üstteki "Ayarlar" kısmına tıklayın.
2- "İndirmeler" sekmesine gelin.
3- İndirme bölgesini "US- Miami" veya farklı bir bölgeyi seçip tamam'a tıklayın.
İşe yaramazsa 2. yöntem ;
1- Windows + R tuşlarına basın.
2- Çıkan yere " inetcpl.cpl " yazın ve enter'a tıklayın.
3- Yukarıdan "Bağlantılar" sekmesine gelin ve "Yerel ağ ayarları" kısmına tıklayın.
4- Çıkan yerde "Ayarları otomatik olarak algıla" seçeneğinin tikini kaldırın.
İşe yaramazsa 3. yöntem ;
2- Çıkan yere " steam://flushconfig " yazın.
3- Steam üzerinde bir uyarı çıkacak. "Tamam"a tıklayıp devam edin.
4- Windows arama yerine "cmd" yazın ve sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
5- Buraya ipconfig /flushdns yazın ve enter'a tıklayın.
6- Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
İşe yaramazsa 4.yöntem ;
2- Çıkan yere " taskmgr " yazın ve enter'a tıklayın.
3- Yukarıdan "Servisler" kısmına gelin.
4- DiagTrack'ı bulun ve "Durdur"a tıklayın.
Buda olmazsa bilgisayarınızda malware ve virüs taraması yapın.
Arkadaşlar selam. Evime dün TurkNet 1000 Mbps internet bağlandı. Steam'den Apex'i indirmeye başlattım fakat yükleme sürekli artıp bir anda 0'a düşüyor. Bunun nedeni nedir ve nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Herhangi bir yerden oyun indirirken oyun biraz iner, sonra da bilgisayariniza yazılır yani diskinizi kullanır. İndirme hizi 0'a düştüğünde farkedeceksiniz ki disk kullanımınız artmıştir. Gayet normal bir durum yani.
Hala yaşıyor musunuz bilmiyorum ama aynı sorun bende de vardı. Bilgisayara format attıktan sonra driverları güncellerken anakartın uygulamasında lan gigabit (tam adını hatırlamıyorum) adında bir yazılım gördüm. İndirdim ve sorun ortadan kalktı. 900 megabitle indiriyorum artık.