Mesela şu an 1.6 ile iniyor niye böyle çok sinir bozucu 5 6 almam gerekirken bu kadar düşük olması can sıkıyor.
Eki Görüntüle 1464325
35Mbps yaklaşık olarak 4,2MB/s ediyor.
Benim 50 ben 5,5 6 alıyorum dediği saçma geldi.
35 mbps degil 50 alıyorum normalde indirme acıktı arkada oyuzden 35 görünmüş35Mbps yaklaşık olarak 4,2MB/s ediyor. Ama yine de zaten bu değeri de alamıyorsunuz @AktS'nin de dediği gibi Steam'de kısıtlama vardır belki. Ve sen interneti kullanıyorken başkası da kullanıyorsa yavaşlama olabiliyor.
herhangi bir sınırlama yok sunucu da türkiye izmirSteam'in indirmeler sekmesinde herhangi bir sınırlandırma mevcut mu bakar mısın?
35 Mbps degil 50 alıyorum normalde indirme acıktı arkada o yüzden 35 görünmüş.
Herhangi bir sınırlama yok sunucu da Türkiye İzmir.
35 Mbps degil 50 alıyorum normalde indirme acıktı arkada o yüzden 35 görünmüş.
Herhangi bir sınırlama yok sunucu da Türkiye İzmir.
biraz işim çıktı gelince hemen dediğinizi deneyeceğim herkese sağol cevapları için umarım düzelirBen indirme yaparken 10 15 gözüküyor sınırlandırma falan var mı ya da hangi serverde.
Sunucuyu Almanya münih dener misin?
Ya da Singapur deneyebilirsin benim için stabil bayağı bir.
Biraz işim çıktı gelince hemen dediğinizi deneyeceğim herkese sağ ol cevapları için umarım düzelir.
yeni geldim eve , şuan deneyebilirim önereceğiniz şeyleri . Bu arada xbox'tan oyun indirince 5.8 6 ile indiriyor steamde yine dalgalı. Almanya münih'i denedim şu ana kadar max 5.3 oldu 4.5 4.8 ile indiriyor arada yine 3 e falan düşüyor ama daha az dalgalı. Singapuru denedim sabit 5.8 5.7 ile indiriyor en stabili singapur şuana kadar , çok teşekkür ederim yardımınız için umarım birdaha dalgalanmazHocam bir yöntem buldum ama deneyebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.