Hayır indirme hızı artmadı sadece mpbs ye geçti yani şöyle 80 mbps = 8 mb gibi düşün eğer sende o güncelleme gelmediyse veya farklıysa ayarlardan değişiyorİndirme hızım genel olarak 14 MB/s'i geçmiyor olması gereken hızın bu olduğunu düşünmüyorum, çünkü önceden hız, 20 MB/s'e kadar ulaşıyor bazen ise geçiyordu şu an 14 MB/s'e zor ulaşıyor, özellikle Steam'de 7 MB/s'e gelmesi bir başarı.
Eki Görüntüle 2010938
Eki Görüntüle 2010939
Eki Görüntüle 2010936
Eki Görüntüle 2010937
260 Mbps'in 35 MB/s'e denk olduğunu biliyorum.
Hayır indirme hızı artmadı.
Steamda artmadı sen arttımı diyorsun yoksa azaldımı anlayamadım ?Moderatör arkadaşlar böyle değiştirmiş.
Moderatör arkadaşlar böyle değiştirmiş.
Steam'de MB/s türü seçili Mbps türünü seçince hız bayağı yüksek gösteriyor.
Anladım, steamda bağlantını konumunu aldıdığın intarnet bağlantısının konumunu doğru girmen lazım vpn gibi çalışıyor ama bağlantı azHocam, şunu demek istiyorum, Steam'de MB/s'i, Mbps türü olarak gösterme ayarı var ve bu kapalı 2. olarak hız limitleyici de kapalı 3. olarak konu başlığını "bu internet hızına göre indirme hızı böyle mi olmalı" demiştim bunu moderatör arkadaşlar "arttı mı" diye değiştirmiş.
kendi olduğun bölgeyi seçBölgeyi değiştirip baktım ancak yine de en fazla 8 MB/s görüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.