Steam indirmeyi tekrar başlatma sorunu

Bir de "korsana destek vermiyoruz, git orijinal al indirimden" diyorsunuz. Orijinal alsan bu, bu sorunu 2-3 kez yaşadim ve en sonunda da sinirlenip o sifirlanan oyunlari sildim gitti. Firmalarin yapmasi gereken şeyleri tüketiciler manuel yollarla ugraşip sürünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim sayende 30 GB indirmeden kurtuldum çok teşekkür ederim.
Arkadaşın dediklerini harfi harfine uygularsan her şey geri geliyor korsana geçmek için bahane değil tabi istersen geçebilirsin üstüne ben bir ayda 6-7 tane oyun iade ettiğimde bile bir sorun oluşmadı ve sonra neden Türkçe oyunlar yok diye zırlamayın.
Korsanda bazı dll tarzı dosyalar çalışmayabiliyor ve gamepad desteği yok çoğu oyunda, tabi zombi bilgisayar virüsü gibi virüslere yakalanmak da cabası.

Son düzenleme:
Allah senden razı olsun beyim yahu, 49GB boşa gidiyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün aynısı oldu dediklerini yaptım ve bütün dosyalar kurtarıldı çok teşekkür ederim eline sağlık.

Çok teşekkürler 33GB olan oyunu 14 GB'da durdurup kapatmıştım bilgisayarı. Akşam açtığımda sıfırlanmıştı, dediklerini yaptım oyun tamamen indirilmiş. 4 saat daha beklemekten kurtardın

O ID dosyalarını da silmeden sadece downloading teki dosyaları kopyalayıp yapıştırsam olmuyor mu? Çünkü o uzantıları silmeye çalıştığımda dosya konumu doğrulanamadı diyor, silemedim.

Yardımın için çok teşekkür 3 ederim galiba burdaki en acısı olan kisiye yardım ettin...
Mortal kombat 11 (95 gb) 75 civari inmişti 35i kurtarildi.

Yardımın için çok teşekkür 3 ederim galiba burdaki en acısı olan kisiye yardım ettin...
Mortal kombat 11 (95 gb) 75 civari inmişti 35i kurtarildi.
Rica ederim, bende R6S'i indirirken 50 GB civarı kaybetmiştim, 35 GB'ını geri kurtarmıştım. 3 gün PC'yi açık bırakmıştım 50 GB inmesi için

Hocam o asıl ID"sini kopyaladıgımız dosyayı da silelim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…