Steam indirmeyi tekrar başlatma sorunu

şimdi yapacağınız şey, appmanifest_oyunID'sinin rakamı dosyasını silelim, ardından state_oyunID'si olan tüm dosyaları silelim, ardından UserGameStats diye başlayan ve isminin içinde oyun ID'si bulunan 2 dosyayı silelim, ardından Steam'i aç kapa yapalım. İndirme gitmiş olacak ve indireceğiniz oyunun indirmesine başlanmamış olacak, Steam'den oyunun üstüne çift tıklayıp tekrardan indirmeyi başlatalım, bu süreçte "Mevcut dosyalar aranıyor" tarzında bir şeyler çıkacak, bekleyin bir 5 dakika kadar. Ve sorununuz çözülmüş olacak

abi bu dediğin appmanifest_oyunIDsi dediğn şeeyler bende çıkmadı. usergamestats dediğin şeylerde çıkmadı.Oyunun ıdsini yazınca çıkan şeylerde dediğin hiçbirşey çıkmadı
şimdi yapacağınız şey, appmanifest_oyunID'sinin rakamı dosyasını silelim, ardından state_oyunID'si olan tüm dosyaları silelim, ardından UserGameStats diye başlayan ve isminin içinde oyun ID'si bulunan 2 dosyayı silelim, ardından Steam'i aç kapa yapalım. İndirme gitmiş olacak ve indireceğiniz oyunun indirmesine başlanmamış olacak, Steam'den oyunun üstüne çift tıklayıp tekrardan indirmeyi başlatalım, bu süreçte "Mevcut dosyalar aranıyor" tarzında bir şeyler çıkacak, bekleyin bir 5 dakika kadar. Ve sorununuz çözülmüş olacak

abi burda dediğin şeylerin hiçbiri bende çıkmadı lütfen yardım edin. Usergamestats_oyunun ıdsi falan çıkmadı bende daha farklı şeyler çıkıyor

Teşekkür ederim. 8 GB oyun indirmiştim ve nedense tekrar inmeye başladı. Dediğinizi yaptım 2 GB geri alabildim.

Allah razı olsun kardeşim Origin'den BF 1 standart sürüm alıp indirdim daha sonra Steam'den revolution editon aldım Origin'deki dosyaları alıp senin dediğin gibi attım Steam dosyasına 60 GB dosya indirmeden tamamladım cansın sen.

Aynısını yaşıyorum 66 GB indirdiğim Forza oyunu durdurduğum ve arada oyun oynadığım kısımda iptal edilmiş gibi 0'dan başlıyor. downloading kısmından commons a attım ama gene de 90 GB baştan indirmeye başlıyor dosytaları taramıyor. her adımı eksiksiz yaptım ama dosya taranmıyor commons da 90 gb tamamı gözükmesine rağmen steam de 90 gb güncelleme olarak gözüküyor çaresiz yeniden indiriyorum...

Apex Legends indiriyordum yaklaşık %80'i inmişti ama sonra indirme sıfırlandı. Bu dediğin işlemleri yaptım %35'i geri geldi. Teşekkürler.

Öncelikle teşekkür ederim downloading kısmındaki dosyaları commona attım ondan sonra Steam'den indirmeyi duraklatıp oyunu kaldırdım sonrasında ise yükleme yaparken mevcut dosyaları buldu ve 66 GB'lık dosyaları tekrar indirmekten kurtuldum. Tekrar teşekkürler.

Hocam Allah razı olsun. 72 GB'lık Sea of Thieves Insider yüklüyordum, daha önceden indiridiğim 24 GB geri geldi. Allah ne muradın varsa versin

Çok teşekkürler kardeşim. Lost Ark indiriyordum 2 gündür 57GB inmişti şimdi 50GB kadarı geri geldi çok teşekkürler.

Oyun yüzde 88 de iken durdurup PC kapattım sabah açtığımda başa sarmıştı sizin yöntemlere baktım oyunun dosyasını buldum ancak içi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…