Steam İnen Dosyaları Tekrar İndirmeden Oyuna Geçmek

89081

Megapat
Merhaba arkadaşlar, bugün Steam'den Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands oyununu satın aldım. Oyunu önceden Uplay'den deneme olarak indirmiştim ve dosyaları mevcut fakat dosyaları ben Steam'den tekrardan indirmek istemiyorum. Bu yüzden direk CD Key gibi bir yöntemle oyunu Uplay'den etkinleştirmek istiyorum. Bunun bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu indirmeye başlayın, Steam kendi dizininde oyunun klasörünü oluşturunca indirmeyi durdurun ve oyunun dosyalarını oluşturulmuş klasörün üzerine yazın. İndirmeyi başlatınca Steam sadece dosyaları kontrol ederek hızlıca indirmeyi tamamlayacaktır.

Şuan deniyorum İnşallah olur.

Allah razı olsun oldu çok teşekkür ederim. Bir de bunun başka bir yolu olamaz mıydı? CD Key felan olsa çok iyi olurdu fakat herkesin oyun satma politikası ne yaparsın. :D

Farklı platformlar olduğu için böyle bir sorun oluyor, belki Steam, Origin gibi platformlara birden fazla kütüphane konumu atama özelliği gelirse bu sorun ortadan kalkabilir. Belki de bu platformlar birleşir ve tüm oyunları tek kütüphaneden oynarız :) Keşke.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı