Steam ininal ödeme kalktı mı?

Hocam ininal almayın bence eskiden kullandım her ay 2 TL kesiyor Papara'ya geçin bence.

Hocam iyi hoş söylüyorsunuzda. Ben bunu Steam için alacağım Papara içinde yok sanırsam Steam'de ödeme.

Kartınız Mastercard veya Visa olursa oradan seçeceksiniz ödeyeceksiniz, ininal kendi başına ayrı bir protokol olmadığı için orada seçenek olarak çıkmaz.

Hocam BoaCompra ne olarak geçiyor biliyorsanız merak ettim.

Selam öncelikle iyi sosyaller. Ben Steam için ininal Kart alacağım ama Steam de ininal içi ödeme yok Visa BoaCompra olması gerek bunun bir çözümü var mıdır?
Sadece Visa seciliyken ödeme yapmayı deneyin.

Hocam iyi hoş söylüyorsunuzda. Ben bunu Steam için alacağım Papara içinde yok sanırsam Steam'de ödeme.
Kartlar Visa ve MasterCard altyapısını kullanıyor 98%. Ödeme yapmak için bu iki şirketle anlaşmalı olduğunda ödeme alabilir. Ayrıca Papara veya ininal seçeneği çıkmaz çünkü bunlar ödeme yöntemleri değildir.

Hocam BoaCompra ne olarak geçiyor biliyorsanız merak ettim.

Normal Visa ile ödeyin, herkesteki şu BoaCompra sevdasına hayranım. Bilmediğin şeyi neden seçersin ki. Normal Visa'yı seç öde biter gider.

BoaCompra çalışmıyor, Düz Visa/MM kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı