Az önce Rocket League'i indirdim, böyle oldu. Star Wars Battlefront 2 ve F1 2019 da yüklü Steam üzerinden, ama böyle bir sorun yok onlarda. İlk defa başıma geliyor. Ne yapmam gerekiyor? Dosyaların bütünlüğünü doğrulamayı denedim.
Kısayol bozulmuş olabilir mi? Kısayolu bir daha oluşturun.Az önce Rocket League'i indirdim, böyle oldu. Star Wars Battlefront 2 ve F1 2019 da yüklü Steam üzerinden, ama böyle bir sorun yok onlarda. İlk defa başıma geliyor. Ne yapmam gerekiyor? Dosyaların bütünlüğünü doğrulamayı denedim.
Eki Görüntüle 864040
Birçok kez denedim, olmuyor.Kısayol bozulmuş olabilir mi? Kısayolu bir daha oluşturun.
Daha çok Steam kullanmış biri büyük ihtimal bunu yaşamıştır, ama şuan ben yardım edemeyeceğim.Birçok kez denedim, olmuyor.
Eki Görüntüle 864072
Dünya simgesinin kısayolunu oluşturdum, Rocket League simgesi çıktı. Rocket League simgesi çıkan kısayolun isminde değişiklik yaparsam tekrar dünya simgesine dönüyor. Bu şekilde kullanacağım. Bir zararı yok, umarım tekrar bozulmaz.
knk bu sorunun çözümü değil ama bir kısayol çözümüm var.Ayni sorunu yasiyorum. Simgenin kisayolu olusturmaya calistim fakat olmadi baska cozum yolu var midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.