Steam Kayıp Uygulama Dosyası Hatası

Akifcan

Hectopat
Katılım
12 Mart 2014
Mesajlar
11
Merhaba arkadaşlar. Empire: Total War adlı oyunu 1-2 hafta önce aldım. Oyuna başladıktan bi yarım saat sonra Empire: Total War çalışmayı durdurdu diye bir hata alıyordum. Sonra bu hatayı araştırdım birkaç siteden. O araştırdığım sitelerin 1-2 yorumunu okurken şöyle diyordu. Empire: Total War'ın bir dosyasının adını verdiler. Tam olarak hatırlayamıyorum ama onu silerseniz o hatayı vermez bir daha dediler. Ben de kalktım sildim. Sildikten sonra oyuna girmeye çalışıyorum oyuna girilmiyor ve Steam kayıp uygulama dosyası diye hata veriyor arkadaşlar. Benim şimdi ne yapmam lazım. Oyunu yeni baştan kurmaya çalışıyorum ama oyunun Setup'u yok sadece bir tane Setup var, o da Steam'in Setup'u. Şimdi ben Steam Setup'una tıklarsam, Steam'i yeni baştan kurmaya çalışıyor. Acaba oyunu yeni baştan Steam'den indirebilir miyim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten DVD'ye gerek yok ki. Steam hesabına bir kere kayıtlı olunca, istediğin kadar indirebiliyorsun. Sil ve baştan indir. Steam'i kaldırmak falan... Hikaye.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı