Oyun Steam kış indirimleri başladı

Ocak'ta gelecek zamlardan önce son şansımız olan Steam kış indirimleri saat 21.00 itibarıyla resmen başladı. 5 Ocak saat 21.00'a kadar sürecek olan Steam kış indirimleri belki de ucuza oyun almak için son şansımız. Çünkü bu indirim döneminden sonra bir oyunun fiyatı zamlanırsa 1 ay boyunca indirime giremiyor. Art arda gelen indirimlerden dolayı oyunlara yapılan zamlar gecikmişti. Çünkü büyük indirim döneminde indirime sokamayacaklardı. Artık Ocak'tan sonra uzun süre büyük indirim dönemi olmayacağımdan artık zamlarda peşi sıra gelecektir. Bu zamlar neden geliyor? Steam yeni fiyat politikasıyla ilgili daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız aşağıdaki konuma göz atabilirsiniz:


Steam'de kesin olarak zam gelebilecek ve şu an en iyi fiyatlandırmalara sahip oyunları da aşağıdaki konumdan bulabilirsiniz. Neredeyse zamlanabilecek her oyuna yer verdim. Ne alacağınıza da karar verememişseniz bu konu gayet yardımcı olacaktır. Konu kış indirimleri bitene kadar günceldir. Eminim ki bu oyunların birçoğu ocak ayından sonra zamlanacak. Bu fiyatlara bu oyunları bulmuşken bütçe varsa zamlanmadan almak cidden iyi olur.


Bütçeniz varsa bu indirim dönemini iyi değerlendirmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Umarım ki istediğiniz oyunlar istediğiniz indirimleri görmüş olur. İstediğiniz oyunları almış olursunuz. Tüm Technopat okurlarına iyi günler dilerim.

Steam İNDİRİM SAYFASI:


Factorio ne zaman indirime girer ve ne kadar olur?
 
@zayedfadi

Are you planning to participate in Steam sales or Bundles?​

No. The price we ask is what we consider a fair price for the game.
Hiçbir zaman girmeyecek
 
Oyun / Fiyat
---------------------------
Unpacking = 22,40 TL
Papers, Please = 9,00 TL
Cooking Simulator = 19,80 TL
Subnautica = 17,00 TL
Forager = 11,20 TL
TOEM = 10,88 TL
The Hex = 4,62 TL
Limbo = 4,20 TL
Coffee Talk = 14,74 TL
İnternet Cafe Simulator 2 = 16,00 TL
Katana Zero = 15,00 TL
Don't Starve Together = 8,16 TL
Starbound = 9,60 TL
---------------------------
13 Oyun / 162,60 TL


12 tane oyun alıcam dedim ama 13 e çıkardım
 

Yeni konular

Geri
Yukarı