Steam kış indirimlerine 12 gün kaldı

Girer hocam. Geçen yaz indirimlerinde sunucular kapalı diye indirime girmemişti.
Hocam bence bahane için öyle demişler. İnsanlar sadece online için mi Souls oynuyor? Yine de bende indirime girer diye düşünüyorum. Bandai Namco sektördeki en aç gözlü firmalardan bunu biliyorum fakat 2016'da çıkan oyuna hiç indirim yapmayacak kadar olduklarını da düşünmüyorum.
 

'God of War'
@Ashley888 @WolreaG listelerinizi paylaşır mısınız? Belki hangi oyunu alacağında kararsız kişiler için bir fikir oluşturur. Hem zam gelmeden önce iyi bir öneri konusu da olmuş olur.
Hocam şöyle bir liste yaptım kış indirimlerinde çoğu indirime girer diye düşünüyorum. Önerilere açığım.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (148).png
    Ekran Görüntüsü (148).png
    174,4 KB · Görüntüleme: 181
Long Dark türünün en iyi oyunu. Deli bir zam yemeden alın mutlaka.
Neden o kadar zam gelmesi bekleniyor ki ? Yıllardır Coop gelicek deniliyor yoksa onla alakalı bir gelişme mi var ?
 
Hocam şöyle bir liste yaptım kış indirimlerinde çoğu indirime girer diye düşünüyorum. Önerilere açığım.
Eğer Etail, Voidu gibi sitelere güveniyorsanız o sitelerde 200TL'lere kadar düşüyor Spider-Man. Oralara da bakın derim alacağınız zaman. Ha güvenmiyorsanız veya benim gibi Steam puanları ile profil özelleştiren biriyseniz de bir şey diyemem.

Şahsen harçlığım arttığından beri PS4 ve PC'de son 2 yılda o kadar fazla oyun aldım ki artık indirimleri heyecanla bekleyemiyorum. Ne zaman bir şeyi almayı düşünsem zaten PS4'de oynadım diye alasım gelmiyor. Bu yüzden benden öneri beklemeyin hocalarım. Ben sadece SteamDB ile fiyat yorumu yapar ve oynadıysam da kendi düşüncelerimi dile getiririm.
 

Geri
Yukarı