Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 980 Yer Paradis Island 18 Mart 2021 #1 Sorularım biraz karmaşık onun için maruz görün beni. 1. Steam kısıtlı hesabımı kaldırmak için 5 dolar mı yatırmalıyım yoksa 5 dolar mı harcamalıyım? Eğer 5 dolar yatırmalısın derseniz: 2. İki tane 20 TL'lik Steam cüzdan kodu alsam yine aktif olur mu? ( 50TL'lik almak istemiyorum ) Eğer 5 dolar harcamalısın derseniz: 3. 5 dolar ve üstü oyun mu almalıyım yoksa iki tane 5 dolar değerinde oyun alırsam yine aktif olur mu? ( 5 dolar = 37 TL )
Sorularım biraz karmaşık onun için maruz görün beni. 1. Steam kısıtlı hesabımı kaldırmak için 5 dolar mı yatırmalıyım yoksa 5 dolar mı harcamalıyım? Eğer 5 dolar yatırmalısın derseniz: 2. İki tane 20 TL'lik Steam cüzdan kodu alsam yine aktif olur mu? ( 50TL'lik almak istemiyorum ) Eğer 5 dolar harcamalısın derseniz: 3. 5 dolar ve üstü oyun mu almalıyım yoksa iki tane 5 dolar değerinde oyun alırsam yine aktif olur mu? ( 5 dolar = 37 TL )
Çözüm İbrahim Gürel 18 Mart 2021 Çalıkuşu dedi: 1. Steam kısıtlı hesabımı kaldırmak için 5 dolar mı yatırmalıyım yoksa 5 dolar mı harcamalıyım? Genişletmek için tıkla... 5 dolar yatırmalısın. Çalıkuşu dedi: 2. İki tane 20 TL'lik Steam cüzdan kodu alsam yine aktif olur mu? ( 50TL'lik almak istemiyorum ) Genişletmek için tıkla... Dolar kuruna göre değişiyor.
Çalıkuşu dedi: 1. Steam kısıtlı hesabımı kaldırmak için 5 dolar mı yatırmalıyım yoksa 5 dolar mı harcamalıyım? Genişletmek için tıkla... 5 dolar yatırmalısın. Çalıkuşu dedi: 2. İki tane 20 TL'lik Steam cüzdan kodu alsam yine aktif olur mu? ( 50TL'lik almak istemiyorum ) Genişletmek için tıkla... Dolar kuruna göre değişiyor.
3 393982 Picopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 282 Makaleler 3 Çözümler 8 18 Mart 2021 #21 senkes27 dedi: Kısıtlı hesap dediğiniz ne oluyor? Oyun almayınca falan erişim kısıtlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Steam Destek :: Sınırlandırılmış Kullanıcı Hesapları support.steampowered.com Artı 0 Eksi
senkes27 dedi: Kısıtlı hesap dediğiniz ne oluyor? Oyun almayınca falan erişim kısıtlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Steam Destek :: Sınırlandırılmış Kullanıcı Hesapları support.steampowered.com
KS KS Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 980 Yer Paradis Island 18 Mart 2021 #22 senkes27 dedi: Kısıtlı hesap dediğiniz ne oluyor? Oyun almayınca falan erişim kısıtlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
senkes27 dedi: Kısıtlı hesap dediğiniz ne oluyor? Oyun almayınca falan erişim kısıtlanıyor mu? Genişletmek için tıkla...
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 19 Mart 2021 #23 senkes27 dedi: Kısıtlı hesap dediğiniz ne oluyor? Oyun almayınca falan erişim kısıtlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Topluluk pazarında alım satım yasağı oluyor. Takas yasağı da oluyordu sanırım. Ayrıca bazı profil güzelleştirmeleri de levelden dolayı kullanılamıyor. vs vs. Artı 0 Eksi
senkes27 dedi: Kısıtlı hesap dediğiniz ne oluyor? Oyun almayınca falan erişim kısıtlanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Topluluk pazarında alım satım yasağı oluyor. Takas yasağı da oluyordu sanırım. Ayrıca bazı profil güzelleştirmeleri de levelden dolayı kullanılamıyor. vs vs.
KS KS Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 980 Yer Paradis Island 9 Nisan 2021 #24 @İbrahim Gürel hocam para yatırdıktan 7 gün sonra mı kalkıyor emin misiniz? Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 9 Nisan 2021 #25 Çalıkuşu dedi: @İbrahim Gürel hocam para yatırdıktan 7 gün sonra mı kalkıyor emin misiniz? Genişletmek için tıkla... 7 ya da 14 olması gerek. Artı 0 Eksi
Çalıkuşu dedi: @İbrahim Gürel hocam para yatırdıktan 7 gün sonra mı kalkıyor emin misiniz? Genişletmek için tıkla... 7 ya da 14 olması gerek.