Rehber Steam koleksiyon kartı satarak para kazanmak

Normalde kartlar olağan bir durum olmadığı sürece 2 saatten önce hepsi düşer tabii 3-4 kart hakkı olanlar için geçerli ama oyun iade ettikten sonra kartlar 2 saatten sonra düşmeye başlar yabancı bir arkadaşın Steam'de açtığı konuda okudum yaklaşık 55 gün sürmüş 2 saatten sonra düşme olayı ve bunun ben aynısını kendimde yaşıyorum 2 hafta oldu ve hala 2 saatten sonra kartlarım düşüyor.

Kart düşme işlemi 2 saat sonrasında başlıyor. 2 saat üstü oyunlar da iade edilmiyor. Steam bunun önlemini zaten almış. Ortada bir açık yok dostum.

Peki bana oyun önerme şansın var mı bende bu işlere girmek istiyorum ama oyun bulmadım doğru düzgün senin kazandığın oyunları önerebilirsen sevinirim.

Peki bana oyun önerme şansın var mı bende bu işlere girmek istiyorum ama oyun bulmadım doğru düzgün senin kazandığın oyunları önerebilirsen sevinirim.
Zup ve hentai oyunlarına bakabilirsin.
En çok parayı indirimlerde kazanıyorum ben. 1,05 TL'den 2 TL'ye olan tüm oyunları tek tek inceleyip kar edeceklerimi alıp kart düşürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…