Steam kütüphanesinde siyah ekran

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse
Meslek
Müzisyen
Arkadaşlar selam, az önce Steam Kütüphaneme girmeye çalıştım ama siyah ekran sorunu yaşıyorum. Sizde de öyle mi? Bir sorun var gibi geldi bana.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı problemi bende sık sık yaşıyorum. Benim diskim yavaş biraz. Çöküyor her şey sık sık. Steam'i kapatıp açtığımda düzeliyordu problemim. Eğer zevk amaçlı kullanmıyorsanız Windows 7 kurduğunuzdan az çok anlıyorum iyi bir sisteme sahip olmadığınızı. Steam'i kapatıp geri açın.

Aynı problemi bende sık sık yaşıyorum. Benim diskim yavaş biraz. Çöküyor her şey sık sık. Steam'i kapatıp açtığımda düzeliyordu problemim. Eğer zevk amaçlı kullanmıyorsanız Windows 7 kurduğunuzdan az çok anlıyorum iyi bir sisteme sahip olmadığınızı. Steam'i kapatıp geri açın.
Intel i3 2310m CPU ve Intel HD Graphics 3000 kullanıyorum. Mecburen Windows 7 kurmak zorunda kaldım.

Steam'i kapatıp geri açın. Bir de Windows 7'de internete bağlanma gibi konularda sıkıntılar olmaya başladı. Steam kütüphanesi bu yüzden de görüntülenmiyor olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı