Steam kullanıcı adı değiştirilir mi?

Ben almadım arkadaşım benim hesabıma alacağına bana bir hesap açıp oraya almış.

Eğer oyunları Steam bakiyene para yatırıp öyle aldıysa oyunları iade etsen bile para o steam bakiyesine gider, eğer oyunları kredi kartı veya ön ödemeli kart üzerinden satın aldıysa iade işlemi sonrası parayı karta mı yoksa steam bakiyene mi yollayacağını sen seçersin. Kartına yollayıp sonraki indirimlerde kendi hesabından alabilirsin.

Ne yazık ki kullanıcı adınızı değiştiremezsiniz. Sonbaharda istediğiniz ürünler indirime girmeyebilir. Saçma sapan oyunları da indirime soktukları oluyor. Bu yüzden muamma bu konu. Lakin benim takıntım var. Bir oyunu oynuyorsam kendi hesabımdan oynamalıyım yoksa içim rahat etmiyor. Sizde de bu durum varsa belki bir kaç oyundan feragat edebilirsiniz.

Eğer oyunları Steam bakiyene para yatırıp öyle aldıysa oyunları iade etsen bile para o steam bakiyesine gider, eğer oyunları kredi kartı veya ön ödemeli kart üzerinden satın aldıysa iade işlemi sonrası parayı karta mı yoksa steam bakiyene mi yollayacağını sen seçersin. Kartına yollayıp sonraki indirimlerde kendi hesabından alabilirsin.
Sence diğer indirimler 600 liralık oyunu 200'e alacak kadar avantajlı olur mu? Yoksa bir yaz indirimleri mi bu kadar avantajlı?
Ne yazık ki kullanıcı adınızı değiştiremezsiniz. Sonbaharda istediğiniz ürünler indirime girmeyebilir. Saçma sapan oyunları da indirime soktukları oluyor. Bu yüzden muamma bu konu. Lakin benim takıntım var. Bir oyunu oynuyorsam kendi hesabımdan oynamalıyım yoksa içim rahat etmiyor. Sizde de bu durum varsa belki bir kaç oyundan feragat edebilirsiniz.
Aynı ben ya. :D
Ha bu arada bu benim ilk steam hesabımdı, ama moron arkadaşım yüzünden oyun bile yükleyemedik.

Her oyun aile paylaşımına dahil olmayabiliyor, zaten sağ tıklayıp özellikler falan dediğinde orada bir yerde yazıyor aile paylaşımına açık değil diye. Mesela bundaki gibi.

Adsız.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı