Çözüldü Steam kullanıcı adı değiştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zEnes

Decapat
Daha fazla  
Kullanıcı adımı çok saçma bir şey yapmıştım ve daha sonra aynı hesap üzerinden oyunlar satın aldım. Oyun içi kullanıcı adından değil direk olarak Steam kullanıcı adı değiştirmekten bahsediyorum değiştirmem mümkün müdür? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Kullanıcı adımı çok saçma bir şey yapmıştım ve daha sonra aynı hesap üzerinden oyunlar satın aldım. Oyun içi kullanıcı adından değil direk olarak Steam kullanıcı adı değiştirmekten bahsediyorum değiştirmem mümkün müdür? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hayır mümkün değil.

Hayır mümkün değil.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Desteğe ulaşarak herhangi bir şekilde yapamıyor muyum? Çünkü gerçekten akılda kalıcı bir şey değil.

+ Şimdi destek kısmından okudum evet mümkün değilmiş :( yapacak bir şey yok bilgilendirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı