Merküt Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #1 Selamün aleyküm, öncelikle Steam girişteki kullanıcı adını değiştirmek istiyorum. Hesabı satın almadım tamamen kendi hesabım, koyduğum kullanıcı adından nefret etmeye başladım, daha yaratıcı fikirler var aklımda hiçbir şekilde değişmez mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2020
Selamün aleyküm, öncelikle Steam girişteki kullanıcı adını değiştirmek istiyorum. Hesabı satın almadım tamamen kendi hesabım, koyduğum kullanıcı adından nefret etmeye başladım, daha yaratıcı fikirler var aklımda hiçbir şekilde değişmez mi?
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 20 Ağustos 2020 #2 Girişte ki kullanıcı adını değiştirmeniz maalesef mümkün değil. Profil adınızı ve profil link'inizi değiştirebilirsiniz.
Girişte ki kullanıcı adını değiştirmeniz maalesef mümkün değil. Profil adınızı ve profil link'inizi değiştirebilirsiniz.
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 20 Ağustos 2020 #3 İmkansız, değişmez.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.845 Çözümler 16 20 Ağustos 2020 #4 Kullanıcı adı değiştirilemiyor.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 20 Ağustos 2020 #5 Başka bir yöntem olarak, yeni bir hesap açıp aile paylaşımı ile eski hesaptaki oyunları oynayabilirsiniz.
Başka bir yöntem olarak, yeni bir hesap açıp aile paylaşımı ile eski hesaptaki oyunları oynayabilirsiniz.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 20 Ağustos 2020 #6 Maalesef bende bu durumdan şikayetçiyim. Steam buna izin vermiyor. Hatta bir yerde yazıyordu ama linki bulamadım.
Maalesef bende bu durumdan şikayetçiyim. Steam buna izin vermiyor. Hatta bir yerde yazıyordu ama linki bulamadım.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 20 Ağustos 2020 #7 Hayır, çok uğraştım ama maalesef hiçbir şey değiştirmeni sağlamıyor. Hiç zaman kaybetme bile benim gibi.
Hayır, çok uğraştım ama maalesef hiçbir şey değiştirmeni sağlamıyor. Hiç zaman kaybetme bile benim gibi.
tnhnshere Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #8 Desteğe bilet atmıştım bu konu ile ilgili şu an böyle bir imkanın olmadığı ancak gelecekte olabileceğinden bahsettiler.
Desteğe bilet atmıştım bu konu ile ilgili şu an böyle bir imkanın olmadığı ancak gelecekte olabileceğinden bahsettiler.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 20 Ağustos 2020 #9 Steam giriş adı "qarizma_cocuk" olan bir arkadaşım da aynı sorundan yakınıyor. Ne yazık ki değiştirmenin bir yolu yok.
Steam giriş adı "qarizma_cocuk" olan bir arkadaşım da aynı sorundan yakınıyor. Ne yazık ki değiştirmenin bir yolu yok.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 20 Ağustos 2020 #10 nih dedi: Steam giriş adı "qarizma_cocuk" olan bir arkadaşım da aynı sorundan yakınıyor. Ne yazık ki değiştirmenin bir yolu yok. Genişletmek için tıkla... Bende de ona benzer bir isim var ama ne yapalım artık kurtulamayacağız gibi görünüyor
nih dedi: Steam giriş adı "qarizma_cocuk" olan bir arkadaşım da aynı sorundan yakınıyor. Ne yazık ki değiştirmenin bir yolu yok. Genişletmek için tıkla... Bende de ona benzer bir isim var ama ne yapalım artık kurtulamayacağız gibi görünüyor