Steam Level atlama

Burvk

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar Steam'de 27 seviyeyim, 5, 270 xp var. 30 lvl olmak için ne yapmam gerek? Ne kadar harcama yapmam gerek daha?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam level botlarla anahtar ya da cevher takası yaparak kart takas edeceksiniz sonra işleyeceksiniz.
Eskiden çok ucuzdu bu şu an yapmak akıl işi değil.

Ucuza 5-6 kartlık koleksiyonları tamamlayıp XP kazanabilirsin ben öyle yapmıştım önceden. Tabii o zamanlar daha ucuzdu 5TL falan harcayıp 2.-3. seviyeden 40 küsur bir seviye oldu hesap. Ama şuan en ucuz koleksiyonlar ne kadardır bilemiyorum fiyatlar bayağı arttı.

Yeni bir vitrin koyma hakkı oluyor.
Ben 3-4 sene önce bedava oyunları toplayıp Idle Master ile kart kasıp rozet işliyordum öyle 50 Level falan olmuştum sanırım ama hiçbir yarar sağlamadı. Görünüşten ibaret değil sadece zaman ve elektrik kaybı

rozet işleyip kart kasmak lazım lvl kasmak için ama şuan biraz maliyetli ihtiyaçlık bir durum değilse yapmayın derim.

Açıkcası ben bunlarla zaman harcamayı seviyorum ama evet görünüşten ibaret.

SteamCardExchange sitesinde en düşük rozet seti ne kadara olur diye bir bölüm var, oradan bakarak en düşük maliyetle rozet yapabilirsiniz. Ben oradan bakarak yapıyorum. Her 10 seviyede bir 100 XP daha ekleniyordu sanırım seviye atlamak için, dolayısıyla da 27 seviyeyseniz, en fazla 9-10 rozete 30 seviye olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…