Steam Little Nightmares Açılmıyor

Yer
Denizli / Niğde
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci / Tekelci
Merakla beklediğim oyun Little Nightmares'i hemen aldım ve indirdim ancak hevesim kursağımda kaldı çünkü açılmıyordu. Hiç bir şekilde hata da vermiyor. Dosya bütünlüğünü denetledim, ekran kartını güncelledim, oyunu sildim tekrar indirdim, Steam'i kapatıp açtım... Ne yaptıysam nafile oyun bir türlü açılmadı. Aynı olay The Turing Test'te de başıma gelmişti onu da açamadım hala. Yardımlarınızı bekliyorum.

Hala bekliyorum arkadaşlar :kararsız::cry:

Nasıl bir hata alıyorsunuz? Reddit'te falan araştırdınız mı?

Görev yöneticisini açın ve oyunun ismini görüyorsanız kapatıp bir daha deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet birçok oyunda işe yarıyor ben cs:go gta 3 ve left 4 dead 2 işe yarıyordu.
Arkadaşlar dediğiniz herşeyi yaptım. Oyunu kaldırıp tekrar yükledim ve hatta format attım. Ancak oyun hala açılmıyor. Çalışıyor diyor ardından eşitleniyor diyor ve bişey olmuyor.

Arkadaşlar acaba steam demi sorun var diyip korsan indirip kurdum oyunu ancak aynı sorun orda da devam etti galiba benim pc de bir sorun var. Oyunun steam versoyununda kurulu olduğu yere gidip manuel olarak başlatınca resimdeki gibi hata alıyorum.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı