Bende Aynı sorunu yaşıyorum. çözdüysen nasıl çözdüğünü söyleyebilirmisin?Denedim olmadı. Lütfen yardım edin arkadaşlar 27 Martta da açmıştım bu konuyu hala aynı sorunu yaşıyorum.
Dostum steam desteğe kendin yazarsan geçmek istediğim mail adresim şu diye onlar değiştiriyor. Ben öyle çözdüm.Bende Aynı sorunu yaşıyorum. çözdüysen nasıl çözdüğünü söyleyebilirmisin?
steam desteğe nasıl yazıcazDostum steam desteğe kendin yazarsan geçmek istediğim mail adresim şu diye onlar değiştiriyor. Ben öyle çözdüm.
Steam de sol üstte yardıma tıkla. Sonra steam desteğe tıkla. Açılan menüden yardım talebi gönderebilirsin. Eski mailini ve geçmek istediğin yeni maili Türkçe bir şekilde yazarsan değiştirirsin.steam desteğe nasıl yazıcaz
Steam'de sol üstte yardıma tıkla. Sonra Steam desteğe tıkla. Açılan menüden yardım talebi gönderebilirsin. Eski mailini ve geçmek istediğin yeni maili Türkçe bir şekilde yazarsan değiştirirsin.
Hocam steamde sol üstte yardıma tıklayıp steam desteği seçin. Sonra menüde aşağı inip yardım talebi göndere tıklayıp sorununu yaz. Kısa sürede döndüler bana.Aynı sorunu yaşıyorum nasıl yazacağım desteğe detaylıca anlatır mısın lütfen?
Kral bende destek talebı gondermek yok ya.Hocam steamde sol üstte yardıma tıklayıp steam desteği seçin. Sonra menüde aşağı inip yardım talebi göndere tıklayıp sorununu yaz. Kısa sürede döndüler bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.