Steam Market Açma

Daha fazla  
Kardeşime Steam'de yeni hesap açtım ve ona kendi hesabımdan CS:GO hediye ettim.
Ama markete giremiyorum, sanırım yeni hesaptan 5 dolar para yatırmam gerekiyor. Şimdi ben bu parayı yatırsam market açılır mı? Hesabı bu ayın 13. gününde açtırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabınız 5 dolar harcamadığınız zaman kısıtlı olarak kalıyor.

Bu makale yardımcı olabilir: Limited User Accounts - Managing Your Account Features - Veri Tabanı - Steam Support
Peki fakat 30 gün bekleme süresi varmış steam de ben şimdi 20 tl yatırırsam.İtem satın alabiliyor muyum?

Açtığınız hesaptan 5$ bir harcama yapmanız lazım. Şuan aşağı yukarı 18₺ yapıyor. 5$ sınırını geçtikten sonra kullanabiliyorsunuz.
Peki yeni hesapların 1 ay kadar bekleme süresi oluyormuş.Ben 20 tl yüklediğimde item satın alabilecek miyim?

Yok elbette 20 tl yatıracağım fakat demek istediğim benim hesap 13 ağustosta açılacak şimdi 20 tl yatırıp marketten item çekebilir miyim?
Sanmıyorum :/ ancak denemekten ne zarar gelir ? Sen direk bakiye olarak 20 tl yükle eşya almayı dene sonuçta ne olursa olsun bakiye hesabından silinmez. Böyle bir hata yapmazlar. Olmazsa açılınca denersin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı