Steam mobil ödeme kaldırıldı mı?

JonTurk06

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2018
Mesajlar
645
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Cüzdana para atmak veya oyun satın almak için mobil ödemeyi seçemiyorum, Steam "an itibarıyla bu ödeme metodu ile gerçekleştirilen alımları işleyemiyoruz. Yaşattığımız rahatsızlık için özür dileriz " diye bir uyarı veriyor.

Bakımda falanlar mı, yoksa Türkiye için bu yöntemi kaldırdılar mı?
 
Avea/Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone ön ödemeli(kontörlü) hatlarınız ile ödeme yapabiliyordu ancak 25/06/2020 tarihi itibari ile yerel mobil ödeme sağlayıcımız tarafında yaşanan bir sorun dolayısıyla mobil ödeme seçeneğimiz devre dışı bırakılmıştır.

Ne yazık ki bu ödeme yönteminin ne zaman aktive edileceği henüz belli değildir. Yaşanılan bu durumdan dolayı özür dileriz. Bu süreçte kredi/banka kartınız veya havale yöntemi ile ödeme yapmanızı tavsiye ederiz. İletim süreleri aynıdır. BoaCompra müşteri hizmetlerinden aldığım mesaj. Maalesef mobil ödeme olmuyor arkadaşlar.
 
Soruna şöyle bir yenilik getirelim. Türk Telekom'un Play Store diye bir platformu var. Oradan mobil ödemeyle, taksitle bile oyun, e-pin vs alabiliyorsunuz. Mobil ödemede 50 TL'lik koda 7 TL komisyon kesti ama %80 komisyondan daha iyidir.
 

Geri
Yukarı